MENU

Zwembad David Lloyd Gym op de Overtoom weer open!

Verras je vader voor Vaderdag als nooit tevoren!

mei 22, 2020 Reageren (1) Views: 1363 Life Larissa Hendriks

A Blazing start of your day met #DLinthepark

Ben je het hollen in je eentje in het park al zat? Wij ook! Gelukkig mogen we nu weer in groepen sporten, en we zijn maar al te blij dat we ook de lesjes bij David Lloyd Gym weer kunnen boeken. Met het Vondelpark om de hoek ben je zo op een fantastische spot en kunnen we samen weer genieten van lesjes als onze favoriet BLAZE, pilates, yoga en meer!

De eerste stap werd al gezet: de opening van het zwembad. Met de outdoor classes maakt David Lloyd weer een nieuwe stap om leden weer tegemoet te komen in hun fitness goals. Of we nu op vakantie mogen of niet, de zomer lijkt al in Nederland te zijn en dat betekent dat er aan die summerbody gewerkt moet worden.

A Blazing start of your day!

BLAZE! Ons favoriete lesje is terug. Deze keer dan wel zonder de boutique studio, maar dat maakt het lesje zeker niet minder effectief. Met zowel ochtend- als avondlesjes past BLAZE zo in je planning om de dag ofwel goed te beginnen ofwel goed af te sluiten. In plaats van het rammen op de bokszak, zal je de lucht een pak slaag geven. Dat klinkt misschien een beetje suf, maar geloof me, het is wellicht zelfs nog wel zwaarder dan op de zak, aangezien de klap niet opgevangen wordt en je zelf met eigen kracht je vuist weer terug moet trekken. Cardio gebeurt in Vondelpark ook niet op een treadmill, en stiekem ben ik hier heel blij mee. Veel leuker om afwisselende cardio oefeningen als shuffles, sprongetjes, squatjumps en die gezellige burpees te doen.

Met slecht weer wordt het lesje onder de afkapping voor de Gym gegeven, helemaal top!

Op je nummer gezet

Hoe ziet het eruit als je een lesje boekt bij David Lloyd Gym? Ten eerste is reserveren verplicht, wat niet anders is bij andere sportscholen en lesjes elsewhere. Verzamelen doe je voor de club. Er staan nummertjes op de grond met tussen ieder nummer anderhalf meter afstand. Je neemt netjes plaats op een nummertje en dan wacht je tot de trainer je meeneemt naar het Vondelpark. Uiteraard ook weer met de anderhalf meter afstand gedurende deze (hele korte) wandeling. Met een vaste top spot in het park aan een prachtig meer zal je stiekem deze lesjes misschien nog wel lekkerder vinden dan in de club (maar wacht maar tot het weer eens regent hier in Nederland). Helaas, maar logisch, kan je geen gebruik maken van de kleedkamers of douches. Zorg dus dat je in sportkleding komt en thuis gewoon even kan douchen.

 

Eerlijk is eerlijk

Aangezien David Lloyd Gym slechts een deel van de diensten aan kan bieden, vragen zij ook slechts een deel van de contributie. Ieder lid heeft de keuze om hier wel of niet gebruik van te maken bij het ontdooien van het membership. Het gaat hier om een korting van wel 75% (!), en dan kan je dus gebruik maken van het zwembad en/of outdoor lessen. Een top deal dus!