MENU

Restaurants zijn weer open, eindelijk weer socializen!

Dé hotspots voor jouw (1,5 meter) dates: BROOKS &...

juni 20, 2020 Reageren (1) Views: 2783 Food Larissa Hendriks

Bekijk het leven door de roze bril van Starbucks

We zien het leven het liefst door een roze bril en dat kan nu! Met de Starbucks Ruby Flamingo Frappuccino. Je moet er wel snel bij zijn, want alleen dit weekend kan je ‘m nog bestellen. Met een zonnetje aan de hemel en een roze wolkje in je hand ben jij klaar voor een rooskleurig weekendje. 

 

De Ruby Flamingo Frappuccino is een perfecte mix van ruby chocoladestukjes en frambozensiroop. De ruby chocolade geeft het drankje een rijke, volle smaak, die compleet wordt gemaakt met een dot roze slagroom. We like! Aangezien het seizoen bijna ten einde is, is deze verfrissende verwennerij de ideale afsluiter van de lente van 2020.

Summer, we’re ready for you!

Voor de viering van het meest rozekleurige drankje ooit, heeft Starbucks exclusieve flamingo stickers gelanceerd op Instagram: perfect om je story op te leuken! Kijk, hier houden we van. En daarnaast heeft Starbucks voor wie er nog op Twitter zit onder onze lezers, een nieuwe Ruby Flamingo Frappuccino emoji geïntroduceerd. Typ #FlamingoFrappuccino of #RubyFlamingoFrappuccino in de Twitter tekst box om je tweet nóg vrolijker te maken met een mini Flamingo Frappuccino emoji. Zo kleurt social media mee met je drankje!

En zoals we gewend zijn van Starbucks, kan je ook deze Frappuccino personaliseren. Dit vinden wij echt een groot pluspunt bij de Starbucks. Wil jij deze zuivelvrij hebben? Dan kan dat! Met het brede aanbod van soja-, haver-, kokos- of amandeldrink heb je nog keuzestress ook! En mocht je goede voornemens hebben voor die beachbody met dat mooie weer volgende week, kan ook de slagroom achterwege gelaten worden.

Enjoy!