MENU

Een kerstpakket om 2020 voor eens en altijd te...

ventje

Ik ga op reis en ik neem mee: m’n...

augustus 2, 2020 reageren (3) Views: 3434 Gadgets Larissa Hendriks

TUNE in met deze JBL toppers voor in je oren

In ears oordopjes, we kennen ze wel. Het ziet er altijd op het plaatje zo gemakkelijk uit, hoppa in je oor, geen gezeur meer met draden die in de knoop zitten. Real life? Je ruilt de ergernis van geknoopte draden in voor de ergernis dat die doppen niet in je oren blijven hangen. Behalve, in ieder geval in onze ervaring, bij de JBL TUNE 220TWS.

Vooral met dit mooie, warme en ook broeierige weer willen we niet altijd met zo’n koptelefoon op lopen. Dan zijn de JBL TUNE 220TWS perfect! Deze oortjes blijven met gemak zitten in je oren, wij hebben het getest. Lees vooral verder als je benieuwd bent naar onze ervaring met en mening over deze oortjes.

Ze blijven zo lekker zitten!

Zo’n maandje of twee geleden werd het een grote hype: buiten sporten. Met het prachtige weer van juni konden we mooi testen of de JBL TUNE oordopjes blijven hangen tijdens een intense sportsessie in het park. En jawel! De oortjes bleven 50 minuten lang precies waar zij horen te zitten, in de oren. Zelfs na twintig burpees, nog meer frog jumps en teveel squat jumps.

Nu de sportscholen weer open zijn, blijken we het toch wel gemist te hebben. Nu gebruiken we de oordopjes vooral onderweg. Op de fiets door Amsterdam als een echte Amsterdammer kan dit voor vele oordopjes nog wel een uitdaging zijn (het zijn geen rustige duinroutes!). Toch blijven de oordopjes bij iedere hobbel, stoplicht, vervelende tourist en strakke bochten in de oren zitten.

Wist je dat: je kan met de JBL TUNE 220WTS ook heel goed handsfree bellen. Perfect voor onderweg!

Wanneer je muziek tot zijn recht komt

Luister je veel muziek? Dan waardeer je hoogstwaarschijnlijk ook oordopjes, koptelefoons en speakers die de muziek afspeelt zoals het bedoeld is te beluisteren. Die extase wanneer je oren gevuld worden met afspeel-kwaliteit… De JBL TUNE 220TWS oordopjes nemen ook geen genoegen met gemiddeld geluid. Ze gaan voor ongeëvenaarde audio. Met de 12,5 mm driver voor JBL Pure Bass Sound kan je een weergaloos geluid van ze verwachten.

Van JBL zijn we sowieso al kwaliteit gewend. Ook de speakers vullen de ruimte met een geluid waar je u tegen zegt (of eigenlijk niks zegt en gewoon lekker naar luistert). Wat wij ook leuk vinden, is het iconische deuntje van de JBL bij opstarten en uitzetten. Ook deze JBL TUNE oortjes hoor je de befaamde: “tududuuummmtumm … tudutu“! Wie kent het niet?!

Dan kan je niet stoppen met luisteren

Drie uur lang kan je non-stop genieten van jouw muziek op de oordopjes zelf. Wanneer je ze in de oplaadhouder terug stopt (eveneens waar wij ze altijd netjes in opbergen) kan je nog 16 uur muziek verwachten. En dat in zakformaat! We love it. Een groots geluid in een kleine verpakking. Of je nu een Android- of een iPhone-apparaat gebruikt, met de JBL TUNE 220TWS oordopjes geniet jij van volledig draadloze vrijheid. De oordopjes zijn metallic afgewerkt met soft-touch verf en verkrijgbaar in klassiek wit of trendy kleuren. Kies een set die net zo uniek en stylish is als jij!