MENU

TUNE in met deze JBL toppers voor in je...

Van kramperen naar relaxed kamperen met een opblaasbare tent...

ventje

augustus 9, 2020 reageren (2) Views: 6392 Gadgets, Travel Larissa Hendriks

Ik ga op reis en ik neem mee: m’n Ventje

We hebben het ideale Ventje gevonden. Deze brengt je van A naar B, zorgt ervoor dat een drankje koel staat, is er voor je wanneer je een kledingwissel moet doen, verzorgt je een goede nachtrust en laat je niet in de kou staan. Wat zijn de campers van Ventje.nl toch fantastisch! 

Vooral in deze tijden is het niet altijd even fijn om een hotelletje te boeken. Tenzij je het onderweg boekt, ben je een deel van je vrijheid en flexibiliteit onderweg kwijt wegens inchecken. Daarnaast is een hotel nu ook niet altijd even leuk met de verschillende maatregelen die wegens het virus genomen moeten worden. Wil jij wel alsnog op vakantie in 2020 en opzoek naar een mooi avontuur? Ga dan net als ons op pad met een Ventje. 

Home is where you park it

Er is geen moment geweest waarop we dachten: ah, dit moeten we nog even halen! Tenzij het om bier, wijn, snacks of ander eten en drinken ging. De camperbusjes van Ventje hebben namelijk alles in huis (ofwel: in de camper). Zonnepanelen maken dat jij jouw telefoon op kan laden en het koelkastje jouw biertjes koud houdt voor je. Je maakt met een handomdraai een woonkamer van de camper met twee banken, of een eettafel, of een bed!

Slapen…

…ontbijten…

…borrelen!

Het ging zo makkelijk, nog veel makkelijker dan ik verwacht had. Zo hadden we weer een terrasje uitstaan buiten vanuit de camper en zo lagen we weer op een prima bed. Al jouw spullen kan je ook prima kwijt, dit kan in gleuven aan de zijkant of in opbergbakken onder de bank of bed (is maar net wat je er op dat moment van gemaakt hebt). Kortom, een huisje op wielen!

Let me introduce you to: Frank Westland. Deze man is de founder van Ventje. Reislustig als hij is, begon hij met het bouwen van een eigen camper busje waarmee hij door Nieuw Zeeland en Europa kon trekken met alle voorzieningen binnen handbereik. Eenmaal terug in Nederland besloot hij meer busjes om te bouwen tot Ventjes, zodat iedereen dit ultieme gevoel van vrijheid kan ervaren.

Wij hebben met het Ventje een route gemaakt door Frankrijk waar je binnenkort meer over kan lezen op BLVD. We begonnen natuurlijk vanaf het ophaalpunt van Ventje: Utrecht. Lekker centraal! Vanaf hier reden we in 5 uur naar de Franse Champagnestreek. Hier zit je al fantastisch, maar mocht je net als ons meer willen zien dan kan je na een paar dagen bezichtigen doorrijden naar Bourgogne. Gezien wij (helaas) maar 6 dagen op pad waren, reden wij hierna terug richting de Franse Ardennen, waarna we ook in zo’n 5 uur weer terug waren in Utrecht. Hou vooral onze website in de gaten voor deze prachtige reis… Alvast zin in een sneakpeak? Kijk dan alvast de video onder dit artikel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Larissa Celine Hendriks (@larissa.hendriks) op

“Kramperen?!”

Zelf zei ik altijd: “Kamperen?! Je bedoelt kramperen zeker? Mij niet gezien!”. Noem me een luxe poes, maar ik zie er gewoon de lol niet van in om op een matje op de grond te slapen en midden in de nacht met een rolletje toiletpapier naar de toiletten te (slaap)wandelen. En toch, zou ik zo weer met een Ventje de weg op gaan. En wel om onder meer de volgende redenen:

  • Het camper busje reed zo lekker dat je met gemak de 130 km per uur haalt net als alle andere auto’s op de snelweg
  • Parkeren was super easy! Zelf fileparkeren in een klein stadje onderweg ging prima
  • Altijd had ik de mogelijkheid me om te kleden. Sloeg het weer om? Dan hees ik me zo van een jurkje in een lange broek
  • Borrelen, borrelen, borrelen. Met de koelbox en het ingebouwde keukentje met gerei heb jij zo een luxe borrelplankje in elkaar gezet
  • Multifunctioneel als de camper is, heb je in mum van tijd een terrasje in elkaar gezet (zie het in de video hieronder)
  • Aan alles is gedacht, de camper heeft elektriciteit, usb aansluitingen voor je laders, gordijnen, keuken, koelkast, een opener voor je biertje en zelfs wijnvakken
  • Slapen is altijd erg lastig voor mij als ik op reis ben, maar in het Ventje heb ik gewoon prima nachtrust gepakt
  • Je gaat en staat waar je wil! Onderweg hebben we onze route gewoon aan kunnen passen naar het weer en onze mood

Geniet met je eigen Ventje

Heb ik jou enthousiast gemaakt? Je kan een Ventje huren voor €125,- per nacht. Wil je een eigen Ventje hebben? Dat kan ook! Je kan op de website van Ventje contact opnemen om een eigen Ventje aan te schaffen, of (als je al een Volkswagen camper hebt) je eigen camper om laten bouwen tot een top Ventje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Larissa Celine Hendriks (@larissa.hendriks) op