MENU
ventje

Ik ga op reis en ik neem mee: m’n...

e-bikes

E-bikes ouderwets? Die van QWIC niet!

augustus 12, 2020 reageren (3) Views: 6345 Gadgets, Travel Larissa Hendriks

Van kramperen naar relaxed kamperen met een opblaasbare tent van Decathlon

Zoals jullie van mij weten, ben ik geen kampeertype. Zet me in een klein tentje waarin ik m’n kont niet kan keren, laat staan mijn tandenborstel vinden, en je weet zeker dat je geen leuke vakantie zult hebben. Tenzij, je van de opblaasbare Fresh & Black Air Seconds kampeertenten van Decathlon meeneemt, dan kan het nog wel eens heel gezellig worden op de camping!

Nu het in deze tijd niet zo simpel meer is om even een Airbnb te boeken en naar Insta-worthy plekjes te vliegen als Bali, moeten we het even met ons eigen landje doen. Kramperen bijvoorbeeld, want zo’n tent opzetten is al een ellende op zich. Toch? Nou, niet met deze nieuwe opblaasbare tenten…

Van kramperen naar kamperen

Relaxed kamperen, daar had ik zelf nog nooit van gehoord. En als je met dat zou vertellen, verklaar ik je voor gek. Een tent opzetten, met een rolletje toiletpapier over de camping slenteren en krampachtig jezelf in dat ding wurmen om te gaan slapen (voor zover dat gaat), hoe is dat relaxed?! Toch zijn er tegenwoordig ook tenten voor luxepoezen (ofwel; stelletje zeikerds) als ik. Neem de nieuwe opblaasbare Fresh & Black Air Seconds kampeertenten van Decathlon. Met deze tent verandert het begrip kramperen naar kamperen.

Een van de meest vervelende krampeermomenten: je tent uit zweten. Dankzij de speciale vierlaagse Fresh & Black stof van deze nieuwe tenten van Decathlon, wordt 99,9 procent van het buitenlicht tegengehouden en blijft de tent heerlijk koel. Tot wel 17 graden koeler dan de buitentemperatuur. Deze stof reflecteert en isoleert tegelijkertijd. Zodra de tent wordt opengeritst of de ramen worden opengemaakt, stroomt de warme buitenlucht naar binnen en warmt de tent indien gewenst vanzelf op.

Toegankelijk voor iedereen

Zoals ik al zei zijn deze tenten ook voor luxepoezen geschikt. Decathlon vindt dat kamperen, net als sporten, voor iedereen toegankelijk moet zijn. De nieuwe Fresh & Black Air Seconds kampeertenten hebben een all-in-one constructie die met een handpomp binnen enkele minuten wordt opgepompt en klaar voor gebruik is. Vervelende tentstokken? Verleden tijd! Die laten we graag achter ons, net als 2020.

Deel dit kampeer avontuur met je closest friends. De leefruimte in de tent start bij een grootte van 6,5m² (de vierpersoonseditie), met een staanhoogte van 1,90 meter. Helemaal top! De dubbellaagse opblaasbare tentbogen zijn gemaakt van een stevig type plastic (TPU) en hebben een omhulling van dik polyester (600 denier). Uitermate stevig dus en met de Quechua-pomp in no-time opgeblazen, zodat je letterlijk binnen enkele minuten kunt genieten van je kampeervakantie. Wil jij er ook eentje? De Fresh & Black Air Seconds tenten zijn te koop vanaf € 299,99 en verkrijgbaar in verschillende Decathlon winkels en online.

Met de nieuwe opblaasbare Fresh & Black Air Seconds tent is er geen excuus meer om er deze zomer niet op uit te gaan, zelfs niet voor luxepoezen zoals ikzelf. Decathlon maakt van kramperen; relaxed kamperen!