MENU

Het alternatief voor een concert: Het PickNick concert!

We zeggen geen ‘nee’ tegen NENI

Bar Rouge

augustus 19, 2020 reageren (3) Views: 3073 Events, Food Larissa Hendriks

Een chique avondje uitgaan bij Bar Rouge

Dé nieuwe clubervaring van Amsterdam: Bar Rouge. Een avond vol entertainment, fantastische cocktails, lekkere deuntjes en een menukaart die naar meer smaakt. Trek je meest sexy outfit aan want het is tijd om weer op stap te gaan!

Bar Rouge laat vanaf 19 maart oude tijden herleven aan de Singel in Amsterdam. Gevestigd in hetzelfde pand als de Supperclub, maar veel meer dan alleen een nachtclub. We hebben het zelf mogen ervaren en vertellen je er alles over in dit artikel.

I fucking love fucking you

Bij binnenkomst kregen we nog meer zin in de avond dan we al hadden. Overal schenen rode lichten om ons heen waarvan iedereen nét even extra sexy wordt. Je mag meteen plaatsnemen aan een toegewezen tafeltje. Bar Rouge mag dan wel een newbie zijn, maar ze weten precies hoe ze een goed sfeertje moeten maken. De DJ naast ons draaide de lekkerste plaatjes en al snel stonden er twee cocktails op tafel. Dit is toch genieten!

Classy een bodempje leggen

Van de kaart kan je verschillende gerechtjes bestellen. Ons werd aangeraden de ‘let the good times roll platter’ te delen, en daar hebben wij zeker geen spijt van gehad. Onder het genot van deze heerlijke sushi klonk er ineens een prachtige stem door de speakers. Het duurde heel even tot het tot me doordrong dat er een vrouw live aan het zingen was en door de zaal heen liep. En zo blijkt dat hier niet alleen de cocktails en sushi van hoog niveau zijn, ook het entertainment.

Uitgaan op een nieuw niveau

Wie mist een avondje stappen niet? Bij Bar Rouge kan je corona-proof een avondje op stap gaan. Eindelijk weer allemaal opgedoft in een zaaltje genieten van muziek en drankjes. Nu we zelf niet kunnen dansen, heeft Bar Rouge iedere avond wel een verrassing voor je zodat je alsnog vermaakt wordt. De act van onze avond was van hoogstaand niveau, een prachtige showgirl in een schitterende outfit. De hele zaal ging los, wat kan deze vrouw goed dansen.

And we fucking loved Bar Rouge

Na deze show kregen wij ook zin om even met de heupen te draaien. Nog zittend begonnen we te bewegen op de muziek en het duurde niet lang meer tot we naast de tafel stonden. Samen toch nog een dansje doen in een chique club, wie had dat gedacht. Als je het ons vraagt: een hele geslaagde vrijdagavond.