MENU

Gratis sporten tot september bij David Lloyd!

Gordon’s Sicilian Lemon Gin, dit wil jij drinken dit...

BOS Ice Tea

augustus 27, 2020 reageren (4) Views: 1100 Life Larissa Hendriks

We vieren nog even de zomer met BOS Original Ice Tea

Het lijkt misschien alsof de herfst al begonnen is, maar het is zeker nog zomer! 22 september is deze officieel pas voorbij, en daarom vieren wij nog even verder. Een beetje wind en regen houdt ons niet tegen. Jou toch ook niet?! Zien we jou ook op het terras met een BOS Ice Tea?

Weerplaza-meteoroloog Michiel Severin vertelt NU.nl het volgende: “Ik schat in dat er 70 procent kans is dat we in september tegen elkaar kunnen zeggen: ‘Wat is het toch lekker weer!'”. Wij zijn er klaar voor! De BOS Ice Tea’s staan al koud. 

So good is BOS Ice Tea

Reizen is dan wel beperkt, maar BOS neemt ons mee naar Zuid-Afrika. Hier groeit de bijzondere struik: rooibos. BOS is ontstaan uit een ontmoeting tussen twee creatievelingen, de één ondernemer en de ander een biologische rooibosteler, die beide dezelfde vraag bleken te hebben: kan gezond ook leuk zijn? En dat antwoord was dus volmondig ja. Kleurrijke blikjes ontstonden aan de tekentafel, heerlijke recepten met natuurlijke fruitsmaken werden ontwikkeld en vanaf toen ging het rap. Vandaag de dag zijn de kleurrijke en verassende ice tea’s – van Yuzu tot Watermelon & Mint en van Ginger & Lime – overal ter wereld te vinden. En dus zelfs op een tof sitdown-festival!

BOS makes us dance! Dans je met ons mee?

Side note: BOS Ice Tea is niet zo lekker in een mix met vodka. Drink de Ice Tea vooral liever puur, een goede ‘superfood-drink’ is niet zo’n slecht idee naast al die biertjes of limoncello shotjes. You’ll thank us the next morning

Het superfood-drankje anno 2020

Rooibos brengt ongekend veel gezondheidsvoordelen met zich mee en bevindt zich dan ook trots in de ‘superfoods’ categorie. De plant bevat ontzettend veel anti-oxidanten en mineralen, zorgt voor een energieker gevoel, helpt een handje tijdens het detoxen, werkt ontstekingsremmend en is 100% cafeïnevrij. Daarnaast heeft het van zichzelf een zoete smaak, waardoor het gebruik van biologische suiker kan worden geminimaliseerd en het drankje dus ook weinig calorieën bevat. Een blikje BOS Ice Tea bevat minstens één kop biologische en infused rooibos; de smaak is dus puur en heeft geen toevoegingen nodig. Just how we like it!

BOS Ice Tea staat voor plezier maken en het creëren en delen van onvergetelijke herinneringen en memorabele ervaringen. Dat hebben we geweten! Op het HEMtuin Terrastival hebben we genoten van de BOS Original. En zoals je kan zien in de foto, stonden we al snel te dansen. Je hebt nog tot dit weekend om de HEMtuin zelf te ervaren. En vergeet dan ook vooral niet het Festival Museum, de Maze of Moments te bezoeken. En verder is het heel simpel: sit down, relax and enjoy bewust een BOS Original op het terras – tig nieuwe herinneringen liggen voor het oprapen…

 

De BOS Original en alle andere BOS ice tea’s zijn te verkrijgen via deze link.