MENU
Bar Rouge

Een chique avondje uitgaan bij Bar Rouge

Party in de David Lloyd Club Amsterdam

september 7, 2020 reageren (2) Views: 11799 Events Larissa Hendriks

BLVD Weekend Tips: Lekker zweten bij club AIR & David Lloyd Clubs

Het weekend is net voorbij, maar we zijn eigenlijk alweer klaar voor de volgende! De week kom je een stuk gemakkelijker door als je iets hebt om naar uit te kijken, heb jij al plannen voor het weekend? 

Natuurlijk worden we gelimiteerd in wat voor weekendplannen we mogen maken, helaas geen grote festivals, huisfeestjes met groepen vrienden en uitgaan in een overvolle club. We missen zelfs de biertjes die over je heen gemorst worden, zo ver is het gekomen. Gelukkig kan je er alsnog wat van maken, wij weten wel hoe!

Vunzige dansjes @ AIR Amsterdam

Wie zegt dat je geen vunzige dansjes kan doen op een stoel? Enige wat je erbij nodig hebt naast een zitplaats: Vunzige Deuntjes! AIR Amsterdam heeft sinds afgelopen vrijdagavond weer de deuren open gegooid. Afgelopen zaterdagavond nam Vunzige Deuntjes de club over en maakte er een hete avond van om niet te vergeten (en die hitte kwam niet alleen van de vuurwerkjes). Zoals altijd een dolle boel met gezellige sfeermakers achter de draaitafel en de microfoon. Wederom een avondje om niet te vergeten. Helaas is het dan wel niet uitgaan zoals je het liefst zou willen, maar als dit is wat we tot nu toe mogen, moeten we er maar het vunzigste van maken. Ben jij er volgende keer ook bij?

Meer beweging @ David Lloyd Clubs

Je kent het gevoel wel; opstaan na een avondje stappen. Hoofdpijn, misselijk, moe, smerig, alles van het huis… Maar wat had je een onvergetelijke avond! Beloof jezelf vooral om het nooit meer te doen, wij weten wel beter. Grote kans dat je er nu niet aan moet denken om jezelf in het zweet te werken, en toch zal dit je veel beter doen dan je verwacht. Kies een lekker actief lesje als BLAZE of Bodyshape bij David Lloyd Clubs Amsterdam en zweet je kater eruit. Gegarandeerd dat je je erna veel beter voelt. Mocht je nu écht een kater hebben van je huis tot aan Oliva, dan kan je bij David Lloyd ook terecht in het zwembad en de spa. Zweet die kater eruit zonder er iets voor te doen in de sauna en zwem al die gênante herinneringen van je af in het zwembad.

We zien je daar, toch?!