MENU

Pillows Charme Hotel Château De Raay: Vorstelijk genieten!

‘The Lockdown made me do it’ is voorbij! Tijd...

september 3, 2020 reageren (3) Views: 2289 Life Larissa Hendriks

Roken is zó 2020

Net als op 2020 zijn we ook helemaal uitgekeken op roken. Mag je eindelijk de kroeg in, moet je alsnog telkens naar buiten om een peuk op te steken. Mag je eindelijk lekker uit eten, is je smaak en geur vermogen verslechterd. Mag je eindelijk… We kunnen nog wel even doorgaan.

Mocht je heel gehecht zijn geraakt aan sigaretten, dan kan je beter stoppen met lezen. Dit artikel zal het er niet veel leuker voor je op maken, wat stiekem ook wel de bedoeling is. Want net als 2020 is roken nu wel écht uit de mode. Time to move on!

Mag je eindelijk de kroeg in…

Gezellig borreltjes doen met je vrienden, samen kletsen, biertjes bestellen, lachen… Alleen ben jij er niet de hele tijd bij want naast een wc bezoekje sta jij ook geregeld buiten een sigaret te roken. En dat terwijl het binnen zo gezellig is. Jij vindt het niet erg, want je sigaret is net zo fijn. Misschien toch een idee om over te stappen op Esigaretten, hier hebben mensen namelijk een stuk minder last van, dus wellicht wil dan iedereen wel gezellig onder de warmtelamp op het terras zitten.

Mag je eindelijk uit eten…

Uit eten ga je toch echt voor de smaakbeleving. Je smaakpupillen op hol laten brengen door een chef kok. Eindelijk mag het weer! En dan heb jij jouw smaak en geur vermogen verslechterd… Dat is toch zonde! Niet getreurd, want na ongeveer een maand stoppen met roken heb jij dit alweer terug.

Mag je eindelijk weer daten…

Daar zit je dan op je eerste date, met gele rokers tanden. En je hebt het zelf niet door, maar voor een niet-roker ruik je gewoon echt niet lekker. Tabak is niet vergelijkbaar met bloemetjes. En we weten ook wel dat meteen stoppen niet van toepassing is, al helemaal niet met zenuwen voor een eerste date. Pak dan een Esigaret erbij, met niet gearomatiseerde Eliquids. Deze laat niet veel geur achter en dat is ook snel weer verdwenen.

Mag je eindelijk weer naar de sportschool…

Eindelijk mag je weer genieten van effectieve sportlesjes, heb jij toch even een slechtere conditie door jouw rookgedrag. Om lekker te trainen heb je namelijk wel zuurstof nodig, als roker hebben jouw longen meer moeite met het opnemen van zuurstof. Dit komt door de koolstofmonoxide die in sigaretten zit. Daarnaast heb je als roker ook een verhoogde bloeddruk door de nicotine in sigaretten. Hierdoor ben je eerder vermoeid omdat bloed minder goed door je lichaam gepompt wordt.

Mag je nog van jezelf die volgende peuk opsteken?