MENU

TIWYA, de nieuwe hotspot van 010

Hocus pocus pilates les bij David Lloyd Gym

september 22, 2020 Reageren (1) Views: 5420 Food, Life Larissa Hendriks

Een hectisch sportief bestaan, Fajah Lourens weet er alles van

Na een lekker sportlesje bij David Lloyd Gym ben ik toe aan een maaltijd met voldoende eiwitten. Deze heb je ten slotte nodig voor de opbouw van je spieren. Na zo’n intense bodypump ga ik echter nog wel eens door een meeting in en heb dan na een vlotte douche geen tijd om een uitgebreide maaltijd te maken. Dan komen de nieuwe producten van Fajah Lourens me enorm goed van pas…

Killerbody Food, het nieuwste bedrijf van fitnessondernemer Fajah Lourens, lanceert in september twee nieuwe producten; chocoladerepen en water met proteïne. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze daadwerkelijk iets goeds doen voor je lichaam en tegelijkertijd smaakvol zijn. De producten zullen dit jaar onder andere verkrijgbaar zijn bij drie grote retailers in Nederland; vanaf 14 september bij alle Jumbo supermarkten en later dit jaar bij Holland & Barrett en Kruidvat.

“Als werkende moeder heb ik een druk en hectisch bestaan. Ik neem vaak mijn eigen voeding mee als ik onderweg ben, maar dat is lang niet altijd haalbaar. Ik verbaasde mij er al enige tijd over dat we in een land als Nederland geen gezonde keuzes hebben bij benzinestations. Daarom heb ik het tot mijn missie gemaakt om gezonde producten te maken die voor iedereen betaalbaar en bereikbaar zijn. Van sporters en ondernemers tot drukke moeders en jongeren; ik wil mensen fitter, gezonder en gelukkiger maken. Killerbody is for everybody.”
Fajah Lourens

Ideaal voor je hectische bestaan

Ondanks dat ik geen werkende moeder ben, kan ik me wel vinden in een druk en hectisch bestaan. Bij David Lloyd Gym plan ik nog wel eens twee lesjes achter elkaar, of ga ik vanuit een lesje door een meeting in, dan is een flesje proteïne water ideaal om snel aan mijn eiwitten na de training te komen. Proteïne water is een uniek product; Lourens is de eerste ondernemer die dit product op de markt brengt. Proteïne zorgt onder andere voor de opbouw en onderhoud van je spieren, het is goed voor huid en haar en geeft een verzadigd gevoel.

Beide smaken vallen zeer in de smaak. Zowel de tropical als de orange is lekker verfrissend en niet te zoet. Je drinkt het echt met gemak weg na een training. Persoonlijk voel ik me erna oprecht nog vrijwel verzadigd ook. Natuurlijk is dit wel een aanvulling op de voeding en geen vervanging. Met 42 kcal per flesje voelt dit niet zwaar op de maag na een intensieve training. Ideaal!

Voor al je cravings; de lekkere repen van Fajah…

Chocolade repen, we krijgen er niet genoeg van! Het liefst openen we iedere dag een lekkere reep, maar of dit nou goed voor je is?.. De repen van Fajah zijn te overzien, deze bevatten namelijk maar 1,3 gram suiker (zou je niet zeggen!) en 148 kcal per reep. En dan zijn de repen ook echt zo ontzettend lekker! Allebei de smaken zijn top, chocolade brownie om je chocolade cravings mee te stillen en de lemon cheesecake om je dessert cravings mee te stillen. Echt een feestje op de tong! Aanrader voor iedere zoetekauw die op zijn of haar dieet wil letten.

Heb jij al besteld?

X
Larissa