MENU

Een hectisch sportief bestaan, Fajah Lourens weet er alles...

Aan de kersttafel 2020! – Hapjes editie

november 7, 2020 reageren (2) Views: 3550 Food Larissa Hendriks

No Rules Amsterdam brengt het restaurant bij jou thuis!

We hebben het al een tijdje moeten missen, en nu zitten we opnieuw zonder: de horeca. We missen de gezelligheid om ons heen en de service die je in de watten gelegd deed voelen. Gelukkig zijn er restaurants als No Rules Amsterdam die het er niet zomaar bij laten zitten…

No Rules, een mega leuk tentje in de Pijp, brengt het restaurant bij jou thuis aan tafel. De naam zegt het al; dit restaurant heeft geen regels en grenzen. Hier ontdek je de meest uitgesproken en indrukwekkende smaakcombinaties op een pizza en meer.

De meest bijzondere pizza’s bij jou op tafel

Sommigen weten gewoon precies welke smaken bij elkaar passen, al lijkt de combinatie nog zo gek. Wie had gedacht dat hun signature pizza met mozzarella, ham, geitenkaas, ui, champignons, blauwe kaas, pistache en witte druiven zo lekker zou smaken?.. Wij kunnen het weten! Dit is zeker een favoriet die we ook zeker nog een keer zullen bestellen.

Naast de pizza No Rules heeft ook een andere pizza ons nog aangenaam verrast. We denken allemaal te weten wat er op tafel komt wanneer je een pizza tuna besteld, maar No Rules houdt zich zeker niet aan deze standaard regels. De bodem ging met mozzarella, geblikt tonijn, rode ui, prei en spinazie de oven in en diende vervolgens worden afgetopt met een unieke No Rules saus, verse tonijn stukken (!) en radijs.

Hoppa, een gangen diner op tafel

Wil je indruk maken op je date? Of komen je ouders eten? Je zet met het menu van No Rules zo een heerlijk drie gangen diner op tafel. Onze gangen bestonden uit een voorgerecht van steak tartaar, als hoofdgerecht piepkeuken en het nagerecht was een verrassing van vruchten en yoghurt bolletjes met een topping van crushed merengue. Zo leuk ook dat je de gerechten zelf afmaakt, voel je je toch nog een beetje de chef van de avond. Of laat de gasten zelf de gerechten aan tafel aftoppen, de een wil meer saus dan de ander en zo kan iedereen de gerechten nét iets meer naar eigen smaak afmaken. Een No Rules drie gangen diner heb je al in huis voor 29,50!

Bij No Rules delen ze dezelfde passie: ‘iets creëren dat totaal uniek is voor jullie om te ervaren’. Deze passie proefden we zeker in de gerechten. We hebben een heerlijke avond gehad en kunnen niet wachten tot we hier ook weer aan kunnen schuiven als de horeca de deuren weer mag openen. Voor nu kan je van de gerechten genieten aan de eigen eettafel door te bestellen via de website.

Drinking game strong, no rules attached

Een cocktail-night is altijd een goed idee, alleen wel prijzig als je al die flessen drank en benodigdheden in moet slaan. Gelukkig heeft No Rules een perfecte manier bedacht om ook die fantastische cocktails bij jou thuis te krijgen! Hoe uniek is dat? Nee, het wordt niet geleverd in een to-go cup, je krijgt een pakketje met alles voor in de cocktail netjes geseald.

No Rules chefs bij jou in de keuken!

Hoe fantastisch is dit?! Jij kan een No Rules chef inhuren om voor jou en jouw gasten te koken in jouw keuken! Vooral heel leuk als je een paar huisgenoten hebt (met de regels van tegenwoordig natuurlijk…). Uiteraard is het verrassende menu samengesteld zonder regels en haalt de chef alles uit de kast om zijn favoriete smaken te delen op tafel. Je kan kiezen tussen twee verschillende menu’s, er wordt rekening gehouden met vegans en vegetariërs of allergieën en intoleranties.

No Rules Signature menu 5 gangen €120,- p.p.
No Rules WOW menu 7 gangen €160,- p.p.

Klaar om de regels te breken?