MENU

Polette voor de planeet, een nieuwe duurzame collectie brillen

Kadotip voor iets glinsterends onder de kerstboom: Buddha to...

december 6, 2020 reageren (2) Views: 4289 Fashion Djoy Boer

Zo combineer je cowboylaarzen creatief!

Stoer, sexy en je kan er alle kanten mee op? Juist! De cowboylaars natuurlijk. Deze parel is weer terug van weggeweest. Een lage laars combineren doen we met onze ogen dicht, toch is het hogere model een ander verhaal. Hoe je die stijlvol draagt? We figured it out for you!

As we speak is ‘t het seizoen van de cowboylaars. Onder je mooiste korte rokje, stoer onder een spijkerbroek of juist onder een lange zwierige jurk, alles kan en mag. Weet jij al hoe je het dragen moet? Wij helpen je graag met dit artikel verder bij het stylen van jouw cowboylaarsjes!

Yeehaw!

Denk je dat cowboylaarzen lastig te stijlen zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het is namelijk een stuk makkelijker dan je in eerste instantie zou denken. Het enige wat jij nodig hebt om jezelf tot een goed gestylde cowgirl te kleden, is een kleine dosis lef. En natuurlijk cowboy laarsjes Ziengs.nl have got you covered.

Legs for days

Wat wij zo fijn vinden aan de cowboylaars is dat deze je benen zo heerlijk lang maakt. Zelfs voor de kleinere dames onder ons doet de laars wat hij moet doen. Voor écht lange benen draag je de cowboylaars die net boven je knie uitkomt. Liefst onder een jurkje of rokje, zodat er nog net een stukje been te zien is. There you go, stoer en sexy!

Combinaties waar je U tegen zegt

Hoewel je natuurlijk altijd goed zit met een skinny jeans, is het zo veel spannender om cowboylaarzen ook op andere manieren te dragen. Manieren die vaak nét even leuker zijn. Onze geliefde hoge cowboyboots staan namelijk meer dan goed in combincatie met een wijde jeans of pantalon. Wel de pijpen dan in je laarzen dragen natuurlijk 😉. Geen broeken-fan? Draag ze dan onder je favoriete jurk of rokje en laat de panty achterwege. Komen ze nog beter uit!

Of je hoge cowboylaarzen nu in de winter of in de zomer wil showen, wat ons betreft kan het altijd. Nu zit er nog maar één ding op, koop je favoriete paar en show ‘em how it’s done!