MENU

De nieuwe unu e-scooter is future proof

Kadotip voor iets glinsterends onder de kerstboom: Buddha to...

december 10, 2020 reageren (3) Views: 1862 Gadgets Larissa Hendriks

Houd het gezellig thuis met de nieuwe Monopoly voor slechte verliezers

Denk je gezellig een spelletje te spelen met de feestdagen (want veel meer kunnen we ook niet doen), heb je altijd te maken met een slechte verliezer. Wie is het bij jou in de familie? Je broertje? Je oom? Je oma? Het maakt niet meer uit, want Monopoly heeft een spel ontworpen om het gezellig te houden in huis: Monopoly Slechte Verliezers.

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met een slechte verliezer tijdens een spelletje Monopoly. De tegenspeler de kamer uitgestormd, Monopoly-geld over de tafel gesmeten toen je alleen maar vroeg om de verschuldigde huur voor een bezoek aan je Kalverstraat… Mr. Monopoly schiet te hulp.

Verliezen is stom

We weten allemaal hoe het voelt, verliezen, bah. Niet getreurd, vanaf nu maak je een comeback! Zeg maar dag tegen de frustratie van verliezen met Monopoly en maak kennis met het bordspel Monopoly Slechte Verliezers. Deze hilarische variant van het klassieke Monopoly-spel beloont verliezers. Je verdient geld door de dingen te doen die je normaal juist wilt voorkomen: naar de gevangenis gaan, huur betalen or failliet gaan. Heerlijk!

Maar er is zelfs meer, als je er écht een potje van maakt, verzamel je genoeg Slechte Verliezer-munten en draai je de rollen om. Wissel vier munten in voor de Mr. Monopoly-pion en profiteer van de voordelen: stamp over het bord en verzamel geld in plaats van te betalen. Oh, de wraak zal zoet zijn. Leuk om eens iets anders te spelen tijdens de feestdagen dit jaar. Bij zo’n bijzondere Kerst hoort toch ook wel een bijzonder bordspelletje.

Cadeau tip voor die slechte verliezer

Dit Monopoly-bordspel is geschikt voor gezinnen en kinderen vanaf 8 jaar. Nog een extra tip: ook leuk om cadeau te doen aan de slechte verliezer uit de familie. Kan je pas echt lachen. Voor 35,60 euro bestel je het bordspel op Bol.com.