MENU

HOKA FLY voor iedere training thuis en straks weer...

Steel de show met AriZona Adidas sneakers met jouw...

januari 10, 2021 Reageren (1) Views: 4683 Fashion Larissa Hendriks

Dé regenjas voor iedere YUPPER: Rain Couture

In ons kikkerlandje hebben we ieder seizoen wel met regen te maken. Een goede regenjas is dus een must-have item op de kapstok in ieder huishouden, maar toch hebben vooral veel YUPPERS nog moeite met het vinden van een fashionable én kwalitatief goede regenjas. Zoek niet verder, wij hebben het merk voor op jouw kapstok gevonden: Rain Couture

Nog steeds krijg ik complimenten over deze regenjas. Over een regenjas! Dat hoor je inderdaad niet vaak, maar toch is het waar. Iedere keer weer dat ik de regenjas aan heb kan ik een complimentje verwachten, zelfs van het meisje achter de kassa bij de Kruidvat. Ik verzin het niet.

High-end fashion

Rain Couture’s collectie van sustainable regenjassen is een collectie geworden waar het merk heel trots op mag zijn. Zowel voor vrouwen als voor mannen is de collectie eentje om ‘u’ tegen te zeggen. Voor mannen is er de Navy Denim Parka, deze casual parka heeft een loose fit silhouet en is uitgerust met waterbestendige ritsen, zakken met magnetische sluiting en elastische manchetten voor optimale warmte en bescherming. Voor vrouwen is er de comfortabele Navy Denim Waistbelt Coat. De jas komt tot de knie, is licht getailleerd en heeft een afneembare tailleriem waardoor de jas ook als recht model te dragen is.

High-end protection

Wij als YUPPERS fietsen ondanks de quarantaine nog wel eens vaak door de stad heen. Niks is zo vervelend als oudjes op de weg, kinderen die oversteken, auto’s die denken dat zij voorrang hebben, tegenwind en bovenal: regen in je gezicht. De regenjas van Rain Couture is de eerste en enige regenjas die mij positief verrast heeft met de capuchon. Deze heeft een cap die precies goed blijft zitten zodat de regen niet regelrecht je gericht in stort. Deze afneembare capuchon is op drie punten bij te stellen, voor iedereen een eigen fit. Perfect!

 

Om daarnaast nog even deze jas de hemel in te prijzen (want dat verdient deze), is er zelfs gedacht aan een handige binnenzak met een ‘oogje’ voor jouw earphone draadje, een key-cord in de zak voor jouw sleutel, dubbelzijdige rits en speciale inzetstukken voor meer luchtventilatie onder de oksels. En als je afstanden fietst door de regen dan weet je: deze luchtventilatie heb je na zo’n 20 minuten dringend nodig om niet met klotsende oksels bij jouw eindbestemming aan te komen. En dat allemaal in een stijlvolle regenjas, Rain Couture heeft design niet uit het oog verloren en zorgt dat jij ook met een regenjas de show steelt.

High-end destination: de kapstok

Dit is in ieder geval dé regenjas die bij mij aan de kapstok hangt. Met het tijdloze design kan deze nog jaren mee, je merkt ook wel aan de kwaliteit dat dit goed zit. Over het materiaal gesproken, deze is voor tweederde gerecycled en duurzaam, 100 procent klimaatneutraal gelamineerd en PFC en PTFE vrij. Zo, nu hangt er nog een pronkstuk aan je kapstok ook.

Je weet in Nederland maar nooit wanneer de hemel huilt, maar ik huil in ieder geval niet meer mee, in geen enkel seizoen. Dan kan ik namelijk weer mijn prachtige Rain Couture regenjas aantrekken.