MENU

Aan de kersttafel 2020! – Drankjes editie

Dé regenjas voor iedere YUPPER: Rain Couture

januari 8, 2021 reageren (3) Views: 5953 Fashion, Life Larissa Hendriks

HOKA FLY voor iedere training thuis en straks weer bij David Lloyd Gym!

De nieuwe HOKA FLY-collectie, wij zijn klaar voor onze goede voornemens! De een heeft de focus op kracht training, de ander focust op meer conditioneel trainen en dan zijn er ook nog fanatiekelingen die eigenlijk beide graag willen combineren. Welke schoenen kies je hier dan voor uit? Neem je twee paar? Heb je daar het geld voor over, doe dat dan vooral, anders kan je ook gaan voor de Cavu 3!

In dit artikel belichten we de lichtgewicht sportschoenen van HOKA ONE ONE: Cavu 3. Deze superlichte fly-schoenen zijn voor iedere dag, ieder moment, iedere training. Ten minste, dat vinden wij. Lees snel verder over onze bevindingen en laat je inspireren om te starten met een sportief 2021, al maken de maatregelen dat lastig!

Bodypump, bodyshape…

Er zijn veel goede trainingen voor je lijf die zowel kracht als conditioneel werk combineren. Dit doet bodypump en bodyshape bijvoorbeeld. Deze lessen volgden we toen het nog kon voorheen bij David Lloyd Gym Amsterdam en kunnen niet wachten totdat dit weer mogelijk is! We hebben hiervoor wel alvast een goed paar schoenen klaarliggen: de Cavu 3 van HOKA ONE ONE.

Een lichtgewichte demping maakt iedere beweging een fijne beweging. Dit exemplaar is een van de lichtste van het merk. Wat wij ook erg waarderen aan deze schoenen, is dat de Cavu 3 beschikt over een nauwsluitend gebreid bovenwerk dat ervoor zorgt dat de schoen perfect en stevig om je voet past. Altijd fijn als sportschoenen tijdens al die oefeningen gewoon goed om je voet blijft zitten. De tussenzool biedt daarnaast meer comfort onder je voet en een verbeterde Meta-Rocker, ontworpen om nog sneller te lopen en te zorgen voor een betere afwikkeling. Kortom, veel stabiliteit in jouw woonkamer tijdens jouw online lesje of straks weer eindelijk in de sportschool. De Cavu 3 is een flexibele trainer voor elke dag van 2021.

Hardlopen, haat-liefde verhouding

Hardlopen is een van de weinige trainingen die we nog lekker kunnen doen. We hebben mazzel met het weer, laten we hopen dat deze zonnige wintertrend doorzet door de gehele quarantaine periode heen. HOKA ONE ONE staat ook bekend om haar innovatieve hardloopschoenen, dus mocht je er weer aan willen geloven om iedere week bepaalde afstanden te halen, dan kan je zeker bij deze webshop terecht.

Heb jij al de juiste sportschoenen voor jouw goede voornemens?