MENU

Kadotip voor iets glinsterends onder de kerstboom: Buddha to...

Overal heen met OPPO Reno4 Pro 5G

februari 10, 2021 Reageren (1) Views: 2871 Gadgets Larissa Hendriks

De Alcatel 3X; vijf camera’s op één telefoon!

Uitgerust met meerdere camera’s waaronder een dieptecamera en groothoeklens. Dit is wat iedere Young Urban Potential wil hebben!

Wij reviewen voor jou de Alcatel 3X. De telefoon met een hoge screen-to-body-ratio, 6,52-inch scherm, krachtige accu van 5.000 mAh en uitzonderlijke camera’s, wel 5 om precies te zijn.  

Vijf camera’s op één telefoon!

Op de achterkant van de Alcatel 3X vind je wel vier krachtige camera’s! De vijfde camera zit natuurlijk op de voorkant van de telefoon, voor al jouw prachtige selfies. Dit is een 8-megapixellens2 voor levendige foto’s met een hoge resolutie. Maar even terug naar de achterkant van deze telefoon! Want die vier camera’s zijn natuurlijk voor ons als Young Urban Potentials, die alles vast willen leggen in het dagelijks leven, mega interessant!

De camera’s op de achterkant: De AI-hoofdcamera heeft een resolutie van 16 megapixels1 voor prachtige, levendige foto’s. De camerasensor met pixels van 1,12 micron laat 3X-gebruikers ook in het donker mooie foto’s maken. Naast de hoofdcamera zijn er ook een 2-megapixelmacrolens voor scherpe, gedetailleerde close-ups, een 2-megapixelcamera met dieptesensor en een 5-megapixelgroothoeklens om indrukwekkende landschappen op de foto te zetten of het interieur groter te doen lijken.

Kortom; perfect dus om jouw leven mee te delen op Instagram, en dat is wat we willen. Toch? En de telefoon herkent namelijk ook al jouw scènes als vuurwerk, eten, landschap… Mega handig, want wanneer het eten op tafel komt te staan willen we dit allemaal even vastleggen, maar niet te lang mee bezig zijn! Dan wordt het eten koud, we kennen allemaal die mensen die wél ruim de tijd nemen voor de fotografie. Misschien is dit een goede kadotip voor deze vriend of vriendin.

Screen-to-body-ratio-watte?

Yes, deze telefoon heeft een hoge screen-to-body-ratio, namelijk van wel 89 procent. Waarom is dit fijn en wat doet dit? Dit geeft het toestel een minimalistische look en een prettige grip. Als je nog even een keer goed de naam opnieuw leest, dan snap je het meteen. Het scherm loopt door tot zo ver mogelijk aan de randjes van de telefoon.

“Het formaat is precies groot genoeg, andere telefoons die ik heb gehad waren te klein of te groot. Deze telefoon benut ook een groot deel van het scherm, daarom is het beeld van de telefoon groot.”
Reviewer BLVD

En dan rest ons alleen de vraag nog: kunnen we de hele dag met de telefoon op stap of moeten we deze om de haverklap opladen? De accu van de Alcatel 3X beschikt over een capaciteit van 5.000 mAh, zodat gebruikers het toestel langer kunnen gebruiken zonder tussentijds op te laden! Top. Dat is alles wat we moesten weten.

Ben jij al overtuigd?