MENU

Lekker Klokje: Casio G-SHOCK G-Steel

Futuristische nostalgie met de ronde brilletjes van Ray-Ban

juni 18, 2015 reageren (0) Views: 1543 Gadgets Redactie BLVD

Argodesign Conceptualiseert Elon Musk’s Hyperloop

Tesla oprichter en CEO Elon Musk werkte het idee van een Hyperloop in 2013 al uit, een futuristisch vervoerssysteem wat het meest lijkt op een railsysteem uit een film als Star Trek. Dat de visionaire blik van succesondernemer Elon Musk al eerder garant stonden voor revolutionaire ideeën bewezen zijn eerdere projecten als Tesla, PayPal en SpaceX.

Argodesign heeft Musk z’n Hyperloop geconceptualiseerd én wij zijn onder de indruk. Een supertrein die snelheden van boven de 1200 km/h moet gaan halen en die het reizen van A naar B moet versoepelen. Zo kunnen passagiers genieten van rustgevende landschappen (weliswaar fake aangezien de Hyperloop geen ramen heeft) en tv-series op de gigantische schermen. Ook auto’s kunnen eenvoudig en effectief vervoerd worden door gebruik te maken van speciale cabines. Interesting. Hieronder de preview van Argodesign.

argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key argoHyperloop_cw09.key

Tags: , , ,