MENU

Vier het 10-jarig jubileum mee van polette met de...

100% at home met de sloffen van Hot Potatoes

augustus 30, 2021 reageren (0) Views: 3833 Fashion Larissa Hendriks

Lekker in New Balance

Nieuwe sneakers, wie is er niet verslaafd aan? Wij wel. En gelukkig voor ons introduceert New Balance weer nieuwe modellen om van te genieten. En daarbij komt ook dat deze modellen nog eens intens lekker lopen. Wat wil je nog meer?!

Al in 1906 werd het merk New Balance opgericht. De schoenmaker William J. Riley wilde mensen met voetproblemen ondersteunen door speciaal aangepaste schoenen en inlegzolen te creëren. Vandaar dat deze sneakers zo lekker lopen. Wij zijn fan! Lees snel verder over de nieuwe collectie.

History Class 574 Pack

New Balance introduceert ‘History Class’ 574 Pack. Dit is een eerbetoon aan New Balance‘s rijke geschiedenis in Performance Running, door een aantal van de meest iconische retro-kleurstellingen van de authentieke hardloopsilhouetten uit de jaren 80 van het merk toe te passen op de klassieke 574.

De 574 werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 80 en was een eenvoudig ontwerpexperiment dat het beste van een weg- en trailrunner combineerde om een echte go-anywhere-schoen te creëren. Al snel begon de scheidslijn tussen prestaties en dagelijks gebruik te vervagen en de 574 staat nu wereldwijd bekend om zijn veelzijdigheid, klassiek ontwerp en grijze kernkleur.

“Worn by anyone”, met deze slogan is de New Balance 574 een van de meest herkenbare sneakers in de branche en tegenwoordig een van de bestverkochte silhouetten van het merk.

Wist je dat: oprichter en schoenmaker William J. Riley baseerde zijn ontwerpen op de voetstand van een kip. Hij geloofde dat als een kip in balans kon staan, de mensheid dit met een klein beetje hulp ook moest kunnen. Zijn instinct was terecht, de kippenvoet wordt nu nog steeds als inspiratiebron gebruikt bij het maken van de New Balance inlegzolen.

Decade Clash 57/40 Pack

New Balance introduceert ‘Decade Clash’ 57/40 Pack. De New Balance 57/40 is een frisse interpretatie van het iconische 574 model en tevens het meest expressieve silhouet binnen de New Balance 574-familie.

Het 57/40-bovenwerk is opnieuw geïnterpreteerd met een esthetiek uit de jaren 80 en 90. De klassieke 574-lijnen werden verplaatst voor een fashion-forward silhouet dat modern is maar past binnen het klassieke New Balance DNA.

De zool heeft een eigentijdse uitstraling met twee gestapelde tussenzolen – geïnspireerd op de designs uit de jaren 90, maar met een breder, golvend ontwerp en de traditionele 574 tussenzool.

Get yours!

En dus: tijd voor nieuwe sneakers! En mocht je inmiddels geen ruimte meer hebben (ofwel op je schoenenplankje ofwel in je portemonnee), de IJhallen zijn inmiddels ook weer open. Dan kan je oude sneakers en meer kleding verkopen. Tijd voor een nieuwe start, want: we mogen weer! So let’s go! En zeg nou zelf, deze wil je toch meteen aantrekken?