MENU

“The Five To Nine” Microsoft Krant voor bij het...

Je pensioen begint vandaag!

juni 23, 2015 reageren (0) Views: 1399 Life Redactie BLVD

Lekker festivallen met Heineken!

Deze zomer wil Heineken dat jij het maximale uit jouw zomer haalt. Geen ‘Had ik maar…’ verhalen achteraf waarin je spijt betuigt en baalt van jouw voorbijgevlogen zomer. Nee, niets van dat. Jij gaat deze zomer –samen met al je vrienden- genieten van het zonnetje, de pilsjes en misschien nog wel van het belangrijkste: van elkaar. Of je nu besluit om mee te zingen met krakers van Bløf op het Concert at Sea of dat je meedanst op de opzwepende muziek van het het iconische Sensation. Het kan deze zomer allemaal!

Oké, fair enough. Om nou alle festivals af te gaan is misschien iets te veel van het goede, maar Heineken zou Heineken niet zijn als ze geen interessante winactie hadden bedacht. Misschien heb je de advertenties van het Heineken Speakerkratje al gezien. Dit is een near field audio speaker in de vorm van een Heineken krat. Het werkt op elke telefoon, draadloos, zonder wifi, zonder bluetooth en werkt dus perfect op het strand, in de tuin of in het park met elke smartphone!

Jij maakt ieder uur kans op twee muziektickets naar keuze. Dit kunnen kaarten zijn voor: Lowlands, Sensation, Concert at Sea, North Sea Jazz maar ook voor concerten in de HMH en Ziggo Dome. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een Heineken product te kopen met een code erop en deze invoeren op de website. Je weet dan meteen of je hebt gewonnen.

Open your world! #Heineken!

Tags: , ,