MENU

Gezellig in de buurtkeukens

De influ-spots van Ibiza

september 6, 2021 reageren (2) Views: 3511 Food Larissa Hendriks

De herfst begint vroeg bij Starbucks!

Goed nieuws voor #PSL-fans: de Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks! Omdat de herfst niet altijd een vaarwel van de warmere temperaturen betekent, introduceert Starbucks ook een drankje dat onze favoriete herfstsmaken combineert, maar dan in ijskoude vorm: de Iced Salted Maple & Caramel latte!

Lekker genieten, dan hoef je niet op de bladeren te zitten

Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht: de originele Pumpkin Spice Latte is vanaf vandaag tijdelijk verkrijgbaar bij Starbucks. Het feit dat de officiële smaak van de herfst terugkeert, betekent natuurlijk ook dat we gedag zeggen tegen de zomer. Maar geen zorgen over de frisse dagen die voor de deur staan: de geliefde, iconische PSL is er om je te verwarmen.

Koud blijft hot

Bij Starbucks over de hele wereld kennen ijskoffiedranken een ‘cold brew boom’, waarbij ijskoffie in al haar facetten populair is. Starbucks innoveert al tientallen jaren op het gebied van koude koffie, en deze nieuwste toevoeging geeft de iconische herfstsmaken van Starbucks een ijzig tintje: de Iced Salted Maple & Caramel Latte. Het drankje is gemaakt van onze zoetere Blonde roast, gecombineerd met gezouten ahornsaus en geserveerd met ijs. Deze romige, maar uitgebalanceerde drank brengt extra verfrissing op herfstdagen en wordt afgetopt met een karamelcrunch voor een vleugje extra textuur tegenover een zachte smaak.

Perfect voor iedereen

Voor wie op zoek is naar een nieuwe manier om van zijn Pumpkin Spice Latte te genieten, geen zorgen, zowel de PSL icons als de nieuwe Iced Salted & Maple Caramel Latte zijn ook verkrijgbaar in een vegan-vriendelijke optie door de vegan Pumpkin Spice Latte saus, zuivelalternatieven zoals soja- kokos- en amandeldrink en het achterwege laten van de karamelcrunch. Bovendien kunnen klanten ook genieten van hun drankje in de nieuwe Starbucks Circular Cup, een herbruikbare beker gemaakt van eenmalig te gebruiken koffiebekers. De beker is voor het eerst beschikbaar in Nederlandaangezien de productie momenteel in Europa plaatsvindt en Starbucks meebeweegt richting een circulaire economie.

Klaar voor de spice?

Ren snel naar je favoriete Starbucks-winkel om de hefrst goed in te luiden, en deel je Pumpkin Spice Latte-moment op social media met de hashtag #PSL en tag @StarbucksNederland! Voor wie wel van de nieuwe herfstfavorieten wil genieten, maar dan vanaf het comfort van hun eigen bank is het mogelijk om een bestelling plaatsen op Uber Eats.