MENU

De Alcatel 3X; vijf camera’s op één telefoon!

Tip! Zo fiets jij deze winter al voor €1...

september 7, 2021 reageren (4) Views: 3088 Gadgets Larissa Hendriks

Overal heen met OPPO Reno4 Pro 5G

Opgeladen binnen een half uurtje, super saving mode om nog altijd van A naar B te komen, 5G compatibel, een ultra night modus en ultra steady videorecorder. De OPPO Reno4 Pro 5G blijft je verbazen.

Ben jij klaar voor de nieuwe generatie mobiel internet? OPPO wel! En in dit artikel vertellen we je er alles over. Weet jij al wat 5G uberhaupt inhoudt? Of wat je nog meer kan met deze nieuwe generatie in de OPPO familie? Je leest het in dit artikel.

Over OPPO: OPPO is een smart device merk dat naast smartphones ook IoT-producten maakt, zoals wearables en audioproducten. Op dit moment is OPPO #3 onder de smartphones in Nederland!

5 keer zo’n goede verbinding

We willen je eerst even bijpraten over het 5G netwerk. De naam zegt het al: het is de vijfde generatie van mobiel internet. Denk aan upgrades als minder vertraging in je netwerk, met meer mensen tegelijk nóg sneller en soepeler muziek en films op Netflix downloaden, TikTok videos streamen zonder enig gehaper en cloud gamen via onze altijd-aan-onze-zijde mobieltjes. En dat allemaal zelfs op drukke plekken, zoals festivals, als die weer op de planning mogen staan.

OPPO Reno4 Pro 5G

En dan komen we bij de nieuwe OPPO Reno4 Pro 5G. De nieuwe generatie in de OPPO familie, waar we overigens al fan van zijn. De mobiele telefoon ziet er niet alleen strak uit, deze heeft ook voordelen waar wij als YUPPERS erg van kunnen genieten. Daarom stellen we je graag even voor aan dit model van slechts 7,6 mm dik en 172 gram. Eenmaal kennis gemaakt reageert deze OPPO overigens supersnel op je. De gezichtsherkenning is bijna irritant snel, worden wij nu ook al te oud voor deze snelle gadget of moeten we hier gewoon nog even aan wennen?

Bij dag een topper, bij nacht een topper

We slepen liever geen extra camera’s of videorecorders mee. Mocht je nog überhaupt weten wat dit voor gadgets zijn. Met deze OPPO is het hoe dan ook niet nodig, want de camera werkt top. Met een 3+1-cameracombinatie en tot nu toe staat iedereen versteld over de kwaliteit hiervan. Vrienden met de nieuwste iPhones vragen iedere keer of groepsfoto’s met de OPPO gemaakt kunnen worden. En dan vervolgens wel zeuren dat OPPO geen airdrop heeft. Je kan ze dan zeggen dat zij net zo goed geen OPPO Share hebben, dat werkt net zo goed! Je ziet op de achterkant van de telefoon drie lenzen en de telefoon heeft dus ook nog een autofocuslens met laser detectie. En voor wie er verstand van heeft: 48MP hoofdcamera, 12MP breedhoekvideocamera en 13MP telelens.

We waren bij de vorige OPPO-editie al fan van de Night Modus, en deze heeft zelfs een Ultra Night Modus. Zo maak je in ieder licht de mooiste foto’s, zonder dat je je flits aan hoeft te doen. Want zeg nou zelf, wie wil er nu nog flits gebruiken? We weten allemaal dat je dan niet per se erg charmant op de foto komt te staan.

 

Geen hobbels meer in de weg

En dan nog de video’s, wauw. Nooit meer een hobbel in de weg. Je filmt met de Ultra Steady Video (Pro)-modus super steady in het rond. Ideaal voor onze actievelingen, hardlopers, wandelaars, of de kan-niet-stil-staan-moet-blijven-dansen-feestgangers (side note: het meeschreeuwen met de muziek zal wel nog steeds on record staan, dat wordt niet uit de video gefilterd, just so you know). En ook wederom bij nacht weer mooie beelden, want een sensor (IMX708) zorgt ervoor dat in het pikkedonker ook je video een succes is. En wil je je video meteen editten om op Insta story te gooien? Dan doe je dat met de SoLoop app, handig, makkelijk, en voor iedere amateur in videobewerking (ja, sorry hoor) te gebruiken.

Opladen doen we niet meer ’s nachts

Met deze OPPO hoef je niet meer ’s nachts je telefoon op te laden. Wanneer je wakker wordt gooi je ‘m in de oplader en is ie volledig opgeladen wanneer jij klaar bent om weg te gaan. Serieus. In 36 minuten is de telefoon 100% opgeladen. Dit is zo bijzonder om te zien, en natuurlijk mega handig. Daarnaast kan je ook kiezen voor de ‘Super Power Saving Mode’, hiermee bespaar je (duh) flink op je batterij maar kan je bijvoorbeeld wel nog je Maps gebruiken om op de plek van bestemming te komen, of blijven appen waar je bent, zonder dat je ineens zonder mobiel eindigt. We weten allemaal hoe vervelend dat kan zijn, vooral als we straks elkaar weer kwijt zijn op feestjes en festivals, is het toch wel zo handig als je bereikbaar bent.

Reno Glow Effect

De OPPO Reno4 Pro en OPPO Reno4 hebben een indrukwekkend Reno Glow design. Meer dan een miljoen vaste, diamantvormige kristaldeeltjes zijn nauw verdeeld over de achterkant van de toestellen, wat zorgt voor een diamantachtige look. Aanvullend heeft het Reno Glow-design de kleurfijnheid van de achterkant 16 keer verbeterd in vergelijking met een gewone AG-glazen achterkant. Met de invloed van licht kan het toestel een ander kleurverloop weerspiegelen. De fijne structurele verdeling zorg niet alleen voor een zachter gevoel, maar maakt de Reno Glow-achterkant ook volledig vingerafdrukvrij en slijtvast in vergelijking met gewoon AG-glas.

Dit is mijn nieuwe maatje

Deze gaat vanaf nu iedere dag met me mee en ik ben tot nu toe heel tevreden over dit toestel. Als YUPPER wil je dat je mobiel snel naar je luistert, want veel tijd hebben we op een of andere gekke manier niet. De gezichtsherkenning is echt fantastisch, zelfs met een maskertje of bril op herkent de camera me nog. Handig! Daarnaast is de telefoon ook ideaal voor wie goed is in foto’s en video’s bewaren. Ik verwijder liever niet veel en heb mijn herinneringen graag bij de hand, daarnaast download ik graag al mijn afspeellijsten op Spotify en ook nog wat films en series voor onderweg. Daar heb je wel geheugen voor nodig, en dat heeft deze telefoon met 256GB aan opslagcapaciteit zeker. Wat ik dan bijzonder vind is dat de telefoon erg licht is én dus in een half uurtje is opgeladen. AbracadOPPO.

De OPPO Reno4 Pro met 12 GB RAM en 256 GB ROM in de kleuren Galactic Blue en Space Black is voor €499 verkrijgbaar in de OPPO e-store. Volg @OPPONederland voor meer info en inspiratie.