MENU

De herfst begint vroeg bij Starbucks!

Vakantie & kinderen, bij Martinhal Sagres Family Resort pakken...

oktober 3, 2021 reageren (2) Views: 4443 Food, Travel Larissa Hendriks

De influ-spots van Ibiza

Deze hotspots wil je zien en gezien worden. Van een uitgebreide lunch, bijzonder lekkere borrel of fancy diner tot een hele dag vertoeven als een superster. We noemen deze spots niet voor niets de influ-spots. Hotter than hot.

Ben jij al eens op Ibiza geweest? Het veelzijdige eiland kent inmiddels zoveel hotspots dat je vanzelf gaat Googlen waar je zijn moet. En daar zijn wij voor. We geven je wel de hotter-than-hotspots. Dus je moet er wel van houden!

Bijzonder borrelen @ Vanilla Beach

Geniet ook eens lekker aan het strand! De boulevard geeft je de vakantie-vibe waar je voor weg bent gevlogen. Vanilla Beach is een onwijs leuk ingericht tentje met uitzicht over een strandje. Op loopafstand van Ibiza stad, dus je wandelt er zo langs de boulevard gezellig heen. Leuk plekje!

Het vriendelijke personeel helpt je bij je keuze tussen de gezonde smoothies of goede cocktails. Het is maar net waar je zin in hebt. Kom je voor lunch? Dan is er genoeg keuze, ga bijvoorbeeld voor een hele vis of stuk vlees, of voor een gevulde wrap als je iets minder trek hebt. Maar naast een lunch is een borrel hier ook zeker een aanrader. De nacho’s hier zijn to die for. Hier wil je wel even een lekker drankje naast bestellen. Ultiem genieten met dat uitzicht erbij. De tijd vliegt voorbij.

Fancy dining @ Nagai

Het ligt misschien niet helemaal in de buurt van Ibiza stad, maar dit pareltje wil je wel even opzoeken met de taxi (of de bus, dat kan ook!). Je voelt je net een artiest als je Nagai Restaurant binnenstapt. Dit is nou echt een plek waar je Jay-Z tegen zou kunnen komen. Een trendy, chique en high-class inrichting waarbij het personeel ook zo gekleed is. Kom hier dus vooral niet aan in je spijkerbroek en T-shirtje, dit is echt een ander niveau!

 

Op het menu staan verschillende cocktails, wijnen, cava, mix drankjes… En qua eten kan je vooral als sushi liefhebber je hart ophalen bij Nagai. Met je gouden stokjes hap je zo gerecht na gerecht weg. Natuurlijk is het hier iets prijziger dan bij andere restaurants, maar je betaalt natuurlijk dan ook voor de gehele experience. Soms is er livemuziek en kan je hier ook nog even van genieten terwijl de maan prachtig boven je straalt.

Dagje superstar @ Twiins Hotel

Wil je jezelf even echt helemaal in de watten leggen? Dan zit je bij The Ibiza Twiins helemaal op je plek! Geef jezelf een upgrade en boek een Upper Level dag pas. Met deze pas heb je niet alleen toegang tot het al fantastische resort, maar ook tot een soort VIP hoger gelegen area. Met een extra zwembad. Zo heb je niet alleen uitzicht op de zee en het strand, maar ook op het luxe resort. Daarnaast nóg lekkerdere ligbedjes en een bar waar je jouw drankjes kan bestellen zonder in de rij te staan. Af en toe komen er wat hapjes als pizza of kip snacks langs. Kortom: gewoon helemaal genieten als een influ-ster.

Ook kan je genieten van het aanbod in eten en drinken, een heel uitgebreid aanbod! Als je de dag pas met Upper Level hebt kan je ook genieten van het lunch buffet, waar ze flink hun best voor doen. Genieten maar!

Chique out of town @ Chezz Gerdi

Je komt op Formentera bij Chezz Gerdi aan op een prachtig strandje van het eiland in de sfeer van een luxe maar toegankelijke beach club. Vriendelijk personeel verwijst je naar je tafeltje en vervolgens word je verrast door de chique manier van serveren en bereiding van de gerechten. De menukaart kan je beter niet te lang naar kijken, hier staat zo ontzettend veel op dat je meteen in de keuzestress schiet. Laat je lekker verrassen!

Als aperitief werd een champagne ingeschonken, en niet zomaar een champagne. Bij Chezz Gerdi hebben ze de meest bijzonder goede wijnen, het zal je verrassen waar ze allemaal mee aankomen. Het diner smaakte ook heerlijk. Wees voorbereid op de allerbeste tartaar uit je leven en hoogstaande sushi. En dat is pas het begin. De avond werd vervolgd door een goed stuk vlees en een mals stukje vis. Maar als dit je niet warm maakt, hebben ze ook gewoon pizza’s op de menukaart staan.

Wanneer je het personeel vertelt wat je ongeveer lekker vindt (bijvoorbeeld liever vis, wel of niet rauw, etc.), dan weten zij ontzettend goed in te schatten wat ze je moeten serveren. Verrassend goed! En het heerlijke is dat jij dan zonder zorgen lekker aan het genieten bent, zo hoort vakantie toch ook te zijn?