MENU

Als een vis in Amsterdam

Suívie, de nieuwe superfooddrank die wél lekker is

november 1, 2021 Reageren (1) Views: 4881 Food Larissa Hendriks

De lekkerste vegan street food thuisbezorgd!

Dat is pas handig! Vegan street food thuisbezorgd! Lekker een avondje makkelijk op de bank was nog nooit zo makkelijk én vegan. En wie zorgt hier dan voor? Tijs Bezorgt
Vergeet die gortdroge, keiharde en vooral smaakloze balletjes waar vegetariërs en veganisten tot veroordeeld waren. Deze pita’s falafel én no-chicken shoarma zijn van ‘n whole new level! Want God, wat is dit allemaal ontzettend lekker.

Tijs ging op reis

Bij de besten gaat jaren aan toewijding vooraf en zo ook bij Tijs, hij ging zelfs op reis om inspiratie op te doen voor de meest heerlijke falafelballetjes en pita broodjes.
“Steden als Mexico City en Tel Aviv kennen een fantastische streetfoodcultuur. Op iedere willekeurige straathoek eet je waanzinnig lekker. Eenmaal thuis kon ik dat écht lekkere streetfood – bomvol smaak, rijkelijk gevuld met superverse ingrediënten én dan ook nog vegan – nergens vinden.”
– Tijs
Na eindeloos perfectioneren ging hij met zijn pita’s de hort op en in no time ging het falafelballetjes rollen. Bijna alle ingrediënten worden met de hand vervaardigd: de artisanale falafelschijfjes, de onovertroffen verse sauzen, de kruidenmix – allemaal uit eigen keuken. Alleen de zuurdesem pitabroodjes komen uit Tel Aviv. En dat proef je!

Een avondje-lekker-makkelijk

Als jij online bestelt gaan ze in de keuken van Tijs meteen aan de slag. Alles wat je nodig hebt wordt bij je thuis geleverd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de ingrediënten even opwarmen. Je hoeft er niets meer aan toe te voegen maar dat mag natuurlijk wel – zoals een pluk knapperige sla, een paar lekkere schijfjes komkommer en/of tomaat.
image
Het is zó makkelijk en zó lekker. We zijn fan van Tijs. En we zijn ook heel benieuwd wat jullie van Tijs z’n broodjes vinden! Dus we geven jullie een kortingscode. Superverse homemade vegan street foods gratis thuisbezorgd mét 50% korting: THUIS-SMULLEN-MET-TIJS-50%.
Voor deze code geldt een maximaal bestelbedrag van €50,-.