MENU

6 slaaptips voor een wakker bestaan

Dit worden dé sekstrends voor 2022

januari 14, 2022 reageren (0) Views: 4211 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Tip! Zo fiets jij deze winter al voor €1 per uur op een buurtbakfiets

Toegegeven: het vergt soms meer discipline om de fiets in de winter te pakken dan op een zomerdag. Cargoroo motiveert én trakteert haar elektrische bakfietsgebruikers daarom tijdens de wintermaanden op een unieke winteractie. Zo fiets je dit seizoen voor €1 per uur op een buurtbakfiets.

Cargoroo heeft als missie om het autogebruik in steden te ontmoedigen door op vaste plekken in de wijk een elektrische buurtbakfiets aan te bieden. Cargoroo is niet alleen in de Nederlandse steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem, Nijmegen actief, maar ook in Leuven, Mechelen en Manchester.

Lekker op de bakfiets

Breng met een frisse blos op je wangen de kerstboom weg of ga – met een beetje geluk – op pad met je slee. Met Cargoroo ga je tijdens de wintermaanden ook aan de bak. Via de webshop heb je toegang tot winterpromoties* die bij jouw gebruik passen. Bepaal voor jezelf of je de bakfiets vaak, regelmatig of soms wilt gebruiken. Spring je maandelijks minimaal twee keer per week op de elektrische bakfiets? Dan kun je na betaling van €50 voor €1 per uur fietsen. Fiets je regelmatig? Bijbetaling van € 30 fiets je voor €2 per uur. Heb je af en toe afspraken waarbij een elektrische buurtbakfiets van pas komt? Voor €15 per maand gebruik je de fietsen van Cargoroo voor €3 per uur.

Decembercadeau

Zit je verlegen om een origineel cadeau nu de feestdagen zich aandienen? Met de Cargoroo gift cards geef jij een cadeau die niet wordt doorgegeven tijdens het eerstvolgende feestje of onaangeraakt wordt opgeborgen. Je ontvangt bij de aanschaf van een gift card t.w.v. €50 zelfs een mooi gerecycled brievenbus pakketje mét Cargoroo sokken erin. Je hebt de keuze tussen een bon van 4, 8 of 15 uur met een leuke korting op de uurprijs.

Hoe werkt het eigenlijk?

De stappen zijn simpel. Je downloadt eenmalig de Cargoroo-app, kiest een e-bakfiets, opent het slot met een telefoon, gebruikt de e-bike voor zolang gewenst is en zet de bakfiets daarna terug op de plek waar hij is opgepikt. Heb je even een pauze? Je zet de fiets moeiteloos op slot.

 

*Je hebt een actief Cargoroo-account nodig om van deze winterpromoties gebruik te maken.