MENU

Dit worden dé sekstrends voor 2022

Maar wat doe je als je FLINK brak bent

januari 24, 2022 reageren (4) Views: 1985 Life Larissa Hendriks

 NOOSH pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands

Beauty en fashion lovers opgelet! Per vandaag opent Anna Nooshin de eerste NOOSH pop-up store gedurende 2 weken in Westfield Mall Netherlands te Leidschendam.

Eindelijk doet de mogelijkheid zich voor om make-up liefhebbers in contact te brengen met Noosh, haar eigen cosmeticalijn. Het was een lang gekoesterde wens van Anna.

Noosh, de nieuwe cosmetica lijn

Altijd wilde Anna Nooshin al een eigen cosmetica collectie lanceren en zo werd in april 2021 NOOSH geboren, een beauty merk ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt en geen zin of tijd heeft om ’s morgens uren voor de spiegel te staan. Noosh biedt producten die de natuurlijke schoonheid te accentueren. NOOSH is een duidelijke verwijzing naar Anna’s achternaam maar betekent ook ‘mooi’ en lief’ in Farsi.

“Iedereen is mooi van zichzelf, maar ik miste nog een beautylijn met producten die natuurlijk, duurzaam, inclusief, betaalbaar en daarnaast gemakkelijk in gebruik zijn, een aanvulling op je standaard beauty favorieten. Producten die nét even die extra glow geven aan je natuurlijke schoonheid.”
Anna Nooshin

Van lipgloss tot oogschaduw en primer tot fixing spray: alle Noosh beauty producten worden in Italië ontwikkeld met de beste ingrediënten en met zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid. Noosh is 100% dierproefvrij met grote aandacht voor vegan producten.

Een pop-up store!

De NOOSH pop-up store is een eerste kennismaking met de consument, waar getrainde Noosh visagisten je een beauty touch-up geven en kunnen adviseren. Ook de exclusieve Holiday Gift sets zijn nu via de pop-up store te verkrijgen en online via nooshbeauty.com, leuk als cadeau.