MENU

 NOOSH pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands

De belangrijkste sporttrends voor 2022

januari 30, 2022 Reageren (1) Views: 2841 Lessons, Life Larissa Hendriks

Maar wat doe je als je FLINK brak bent

We mogen weer! Horeca is open en we zijn klaar om weer volop drankjes en hapjes te doen samen. Het wordt al snel te gezellig en ineens is het toch niet zo’n leuk feestje meer de volgende ochtend. Je wordt wakker met een kater.

En wat doen we als we brak zijn? Het liefst helemaal niks. Daarom hebben we in dit artikel de tips voor jullie om je brakheid de hele dag door te komen. 

1. Download alle bezorgdiensten maar

Ten eerste gaan we absoluut niet naar buiten om boodschappen te doen, en al helemaal de keuken niet in om te koken. Dus we laten lekker alles heel elite naar huis bezorgen. Via de bezorgdienst FLINK kan je zelfs nieuwe paracetamol tot aan de voordeur laten bezorgen. Dat is toch flink handig.

2. Maaltijden zonder koken

Zoals gezegd, we hebben nu echt geen zin om te gaan koken. Gelukkig kan je via FLINK niet alleen boodschappen thuis laten bezorgen, maar ook volledige maaltijden. Van yoghurt met fruit of een gevulde wrap als brunch tot een lasagne of pizza als diner. Alleen nog even opwarmen, maar dat is zo gepiept.

3. Misschien wat superfood

Wie weet helpt zo’n gember shotje wel, en ja, ook FLINK bezorgt deze bij je. En ook genoeg fruit, dus je kan geen smoesjes meer hebben om je vitaminen niet even flink aan te vullen. You see what I did there?

Met de code BLVDFLINK geniet jij op je brakke dag tot 28 februari van €15 korting op je eerste bestelling vanaf €30.

Fijne brakdag!