MENU

Lekker in New Balance

KRAKATAU: zo trotseer je elke storm in stijl

februari 10, 2022 Reageren (1) Views: 2952 Fashion Larissa Hendriks

100% at home met de sloffen van Hot Potatoes

Natuurlijk, we zijn op mijn minst niet gelukkig met het feit dat we gedeeltelijk thuis moeten werken (really?!). Maar ook dat heeft zijn voordelen, jezelf niet hoeven in te pakken om je vervolgens nat te laten regenen en je kunt gerust je oude klofje weer aantrekken. Maar bovenal kun je de hele dag op de meest comfortabele pantoffels rondsloffen.

Hot Potatoes nodigt je uit om te blijven waar je het liefst bent: in je comfort zone. Dat klinkt als een prima keuze.

Gekke naam, voor sloffen

Een gat in je sok, je kent het wel. En dan piept je teen daaruit; ongemakkelijk en grappig tegelijk… Spanjaarden hebben de bijnaam ‘Potatoes‘ voor gaten in je sokken. Voilà (of ‘listo’ op z’n Spaans); hier begint Hot Potatoes. Hét fashion alternatief voor die kapotte sokken.

Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist. In elke periode zijn deze sloffen jouw comfort buddies, want onze pantoffels met hun furry en funny looks kan je het hele jaar dragen. Make yourself at home met Hot Potatoes zodat je het zelf kunt ervaren!

Lekker thuiskomen

We hebben de sloffen uitgeprobeerd en we doen ze niet meer uit. Het liefst blijven we in de warme Hot Potatoes sloffen thuis, vooral met die koude windstoten buiten. En het makkelijke aan de Hot Potatoes sloffen is dat je ook gewoon eventjes naar de brievenbus kan lopen, of naar de berging. Want de meeste sloffen hebben gewoon een ‘harde’ onderkant. Dat is toch fijner als je even een pakketje aan moet nemen beneden!

Voor de duurzame held op pantoffels

De collectie van Hot Potatoes is daarnaast groener dan ooit. Hot Potatoes hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststofsnippers. De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de verpakkingen van 100% gerecycled karton, bedrukt met waterbasis inkt. Dat maakt het vrij van chemicaliën.