MENU

De belangrijkste sporttrends voor 2022

De interieurtrends van 2022

februari 11, 2022 reageren (2) Views: 1986 Life Larissa Hendriks

bloomon lanceert valentijnscollectie ‘Love is in the details’

bloomon lanceert de valentijnscollectie ‘Love is in the details’: verfijnde boeketten die met veel liefde en aandacht zijn samengesteld door de stylisten van bloomon, speciaal voor Valentijnsdag. Een liefdevolle collectie gevuld met frisse en ontluikende designs in zoete pastelkleuren.

Valentine’s Edition

De Valentine’s Edition is een luxe en feestelijke bos, rijkgevuld met ontluikende bloemen in een zoet kleurenpalet. Met onder andere de geliefde perzikbloesem Prunus ‘persica’, elegante Franse tulpen, ranonkels en Antirrhinums. Om het cadeau compleet te maken hebben de stylisten van bloomon de bijpassende vaas Bubble blush ontworpen: een ‘bruisende’ keramische vaas in zachte blush-tint die optioneel kan worden toegevoegd aan de bestelling.

“De Valentine’s Edition is rijkgevuld met hechte duo’s. Van elegante Anigozanthos tot geurende Matthiola’s; sterke paren die zij aan zij alles aankunnen.”
Anton van Duijn, Style Director

 

Mono ‘Rosa’

Met de Mono biedt bloomon een bos waar één type bloem in de spotlight staat. Speciaal voor Valentijnsdag heeft bloomon de Mono ‘Rosa’ ontworpen: een klassieker in een nieuw jasje. Voor dit design hebben de stylisten van bloomon de beste rozen in zachte pasteltinten – en van Nederlandse bodem – geselecteerd. De keramische Cone-vaas in zachte blush-tint kan optioneel worden toegevoegd aan de bestelling.

“De ‘Jumilia’ roos is de meest rozekleurige roos in het gezelschap, die hebben we als ‘kiss on the cheek’ toegevoegd. De roos ‘Four Seasons’ in romige cream-tint geurt heerlijk, een bos waar je je ogen (en neus) niet vanaf kunt houden.”
Poul Brouwer, Stylist

Darling ‘Love story’

De Darling is een wolk van een bos, rijkgevuld met de allermooiste voorjaarsbloemen. Een ‘floral overload’ zonder onnodige opvulling. De valentijnseditie is gevuld met bloemen in ronde en zachte vormen in zachte rozetinten. Koraalroze gerbera’s, geurende Matthiola’s en onder andere de geliefde ‘Esperance’ roos met een warm roze hart staan centraal in het design. Door de compacte en ronde vorm is deze bos makkelijk te schikken.

“Elke bloem is uitgezocht om haar liefdevolle betekenis. Zo staat de Dianthus symbool voor romantiek en verlangen, de Chrysant voor een lang en gelukkig leven en de rozen voor ware liefde.”
Rose Kempenaar, Stylist 

Original ‘Blooming Blush’

De iconische Original is de meest populaire bos van bloomon. De stelen zijn op verschillende hoogtes afgesneden, zodat elke bloem de ruimte krijgt. Een speels en luchtig design gevuld met de beste voorjaarsbloemen. Speciaal voor de Original biedt bloomon een bijpassende keramische vaas met een natuurlijke afwerking aan.

“Als kloppend hart van deze Original hebben we een grootbloemige ‘Tacazzi’ roos toegevoegd: de koningin van de bloemen, als centraal middelpunt.”
Rose Kempenaar, Stylist

Deluxe ‘Floral Hug’

De Deluxe imponeert met lange, opvallende stelen die speels boven de andere bloemen uitsteken en voor extra allure zorgen. Een sprankelende bos die de hoogte opzoekt. Perfect als middelpunt op een grote tafel of als eyecatcher naast de bank: een bos waarmee je indruk maakt.

“Voor de Deluxe hebben we een spannend en uitdagend design gecreëerd met aaibare structuren. Zoals de fluweelzachte Anigozanthos ‘Golden Girl’ en de Salix ‘Pink Cushion’.”
Rose Kempenaar, Stylist

 

Flowerstone ‘Floral Crush’

De lange, elegante droogbloemen op een voetstuk van keramiek zijn een waar kunstwerk in elke ruimte. De valentijnseditie ‘Floral crush’ is een romantisch design gevuld met elegante gedroogde rozen, geliefde Delphiniums en geurende lavendel. De ‘Curly ting ting’ – de nerf van een palmblad – steekt fier boven de andere stelen uit. De keramische steen (exclusief ontworpen door bloomon en handgemaakt door Royal Goedewaagen) is met de hand geverfd in een stijlvolle blush-tint.

“Dit design is als een wandeling door een Engelse tuin. Romantisch, speels en sprookjesachtig. Een blijvertje!”
Poul Brouwer, Stylist

Flowergram ‘Everlasting Love’

Flowergram is een droogbloemencadeau als verrassing door de brievenbus. De valentijnseditie ‘Everlasting Love’ is gevuld met onder andere roze Acrocliniums, geurende lavendel, een roze Amaranthus en een wolk van Limonium, speciaal voor bloomon gedroogd. De Flowergram wordt geleverd met een stijlvol keramisch voetstuk met negen staanplaatsen voor de droogbloemen. De Flowergram is luxe verpakt en wordt door de brievenbus bezorgd.

“Speciaal voor deze valentijnseditie hebben we het voetstuk van de Flowergram van keramiek gemaakt en in de kleur ‘Raspberry pink’ gestoken. Een echt collectors item.”
Poul Brouwer, Stylist

De valentijnscollectie van bloomon is verkrijgbaar vanaf € 19,95 en te bestellen via bloomon.nl. Alle prijzen en mogelijke leveringsdata staan vermeld op de website. Ook voor diegenen die nog last minute een cadeau willen regelen staat bloomon klaar. Levering op Valentijnsdag (maandag 14 februari) is mogelijk bij bestelling vóór zondag 13 februari 15.00 uur.