MENU

Een kijkje binnen: INK Hotel Amsterdam

Skate & Destroy – Yeezy Boost 350

juni 30, 2015 reageren (0) Views: 1046 Life Redactie BLVD

“Campingguide voor de échte man”

Zo’n 1.8 miljoen jaar geleden leefden onze voorvaders, de homo erectus, nog als echte mannen. Ze trokken met de voet door Europa en Azië, maakte werktuigen en wapens van stenen én wisten zelfs in de meest koude gebieden vuur te creëren. Survival of the fittest, of zoals Darwin het zou noemen: natuurlijke selectie. Degenen die zich het beste kunnen aanpassen, overleven.

Als we tegenwoordig op vakantie gaan moeten we minstens voorzien zijn van alle luxe. Een camping zonder WiFi? Rampzalig! Geen douche waar het water minstens 35 graden Celsius is? Dan blijven we toch lekker thuis! Geen oplaadpunten om alle devices aan op te laden? Mij niet gezien. En ga zo maar door, de mens van nu is verwend. Wij inspireren graag onze lezers én zouden jullie graag weer zien als échte mannen.

Daarom hierbij de campingguide voor de échte man!

Camping Man

– Voorraad voedsel waar je ‘u’ tegen zegt
Omdat jij –hoogstwaarschijnlijk- geen skills hebt als jager (wellicht wel op de zaterdagavond in de kroeg) ga jij met geen mogelijkheid je eigen voedsel bij elkaar verzamelen. Daarom gaan we goed voorbereid op pad en kopen we alles in blik. Vuur eronder (een gasbrander will do the trick) et voilà

– Krachtige en windbestendige tent

Of je nu gaat kamperen in de bossen van Venlo of daadwerkelijk de Ardennen gaat bedwingen: een krachtige en windbestendige tent is een moetje. Als de wind en regen een beetje bijzet moet jouw tentje net zo vaststaan als jouw besef van mannelijkheid.

– Interieur
Klinkt bijzonder luxe, maar zeg nou zelf: je slaapt toch liever op een heerlijk, zacht opblaasbedje onder een donzige slaapzak dan de koude, kille grond? Bovendien is het lekker om –als het zonnetje schijnt- voor de tent te zitten op een riant klapstoeltje.

– EHBO-kist on point!
Mocht je toch de zin krijgen om bramen of iets dergelijks te gaan plukken dan moet je wel voorbereid zijn op de gevaren der natuur. Wat te denken van brandnetels, takken met scherpe punten en het gevaar van zwepende takken. Kamperen brengt behoorlijk wat risico’s met zich mee mannen! Je EHBO-kist moet dus on point zijn!

Oke toegegeven, een riant interieur, bijzonder veel voedsel én een propvol EHBO-kistje is niet écht het mannelijke kamperen, maar ach… we willen er wel warmpjes bijzitten toch? Bovendien hoeft niemand te weten hoe jij gaat kamperen…

 

Tags: