MENU

Restaurant-tips: de Jordaan

Traditioneel Maltees koken op Gozo eiland

april 19, 2022 reageren (3) Views: 5448 Food Larissa Hendriks

De Hidden Hotspot in het Olympisch Stadion

Ken jij de nieuwe hidden hotspot al? Het restaurant ‘Hidden’ in het Olympisch Stadion is zeker het bezoeken waard. Een culinaire ervaring op een prachtig verstopt plekje. Laat je verrassen en ga er een avondje écht er tussenuit.

Verborgen in het Olympisch Stadion vind je hidden: een prachtig en smaakvol nieuw concept van de Rebel Horeca Groep. In het restaurant staat je een onverwachte, culinaire ervaring te wachten.

Hidden in Olympisch Stadion

De naam zegt het al, het restaurant ‘Hidden’ zit écht verstopt. De adresgegevens sturen je richting het Olympisch Stadion. We gaan natuurlijk nu niet verklappen waar je precies moet zijn, dat is deel van de ervaring. De tip die we je wel mee kunnen geven, is het volgen van het aangegeven adres. Dan kom je er!

Eenmaal binnen snap je dat het restaurant under the radar blijft. Het interieur omvat de charme van een exclusief plekje in Amsterdam. De bediening sluit hier perfect op aan, maar wel met de spontaniteit en open houding dat je je hier meteen op je gemak voelt. Met een uitzicht op de atletiekbaan van het Olympisch Stadion begint het genieten van een avondje culinaire hoogstandjes.

Amuses en amusement

Je kan kiezen voor zowel een set menu, als à la carte. Wij kregen diverse gangen te proeven en we kunnen je vertellen dat het een veilige keuze is om jezelf te laten verrassen. Alles smaakte namelijk fantastisch. Te beginnen met twee kleine amuses, een hapje ‘bloody mary’ en een hapje Griekse smaken. En natuurlijk een heerlijke glas bubbels, lekker contrast op de sportende mensen voor je in het Olympisch Stadion, maar ging dit niet vroeger ook al zo? Je voelt je de keizer te rijk. Laat het diner maar beginnen!

Na de amuses kwam een persoonlijke favoriet van het gehele diner op tafel: BLA. Dat zoveel smaak in zo’n klein gerechtje verstopt kan worden. Na drie happen was het helaas weg, maar eigenlijk was het precies groot genoeg. Te veel kan een overkill zijn, dit portie was precies groot genoeg om van te genieten en stiekem nog wel meer te willen. De ‘bliss point’.

Na deze bijzondere smaakervaring kwam direct een eveneens bijzondere smaakervaring op tafel. Tonijn tartaar vergezeld met onder meer: watermeloen. Een fris tussengerecht welke vergezeld werd met een heerlijke rosé.

Door naar iets bekendere smaken, maar nog wel met een verrassende twist. De ravioli was bijvoorbeeld gemaakt van koolrabi. Klinkt wellicht niet als een eerste keuze, maar wat was het heerlijk! En hierop volgde een kreeft bisque, welke dus blijkbaar erg geliefd is hier. Nu snappen wij ook waarom.

 

En dan nu door naar het hoofdgerecht! Alleen al het opdienen was een ervaring. Het lamsvlees werd vergezeld met een aan tafel toegevoegde jus en vleessaus. Veel meer werd er niet aan tafel gezegd, lekkere smaken zorgen voor stilte aan tafel.

Natuurlijk volgde er ook nog een verrassend dessert. Zelfs als je geen ‘toetjespersoon’ bent zal je deze kunnen waarderen. Een frisse cheesecake, niet te zwaar en wederom: precies genoeg.

Wij zullen hier in ieder geval snel nog een keer aanschuiven!