MENU

Plantaardige zonnebrillen, het kan!

Björn Borg: Sport met Pride

mei 19, 2022 Reageren (1) Views: 2917 Fashion Larissa Hendriks

Waarom mag een poloshirt niet in je kledingkast ontbreken?

Nederlandse mannen staan niet altijd bekend om hun verfijnde kledingstijl. Dat is jammer, want het hoeft echt niet moeilijk te zijn om een goede outfit samen te stellen waarmee je goed voor de dag kunt komen. Voor wie het lastig vindt om nieuwe kleding te vinden, hebben wij een goede tip voor je: koop een mooi poloshirt.

Een poloshirt is alles wat je nodig hebt om niet te formeel gekleed te zijn, maar waarmee je ook niet te informeel voor de dag komt. Met een poloshirt maak je een professionele en sportieve indruk en dat is precies wat je wilt.

Waar komt het poloshirt vandaan?

Het poloshirt is al bijna 100 jaar oud. Oorspronkelijk was het shirt helemaal niet bedoeld voor de mode-industrie. Het is namelijk in de jaren 1920 gemaakt door een tennisser die graag een comfortabeler shirt wilde dragen. De weersomstandigheden waarin hij moest tennissen waren te heet om met lange mouwen te sporten. Hij ontwikkelde daarom polo shirts waarin je comfortabel kon sporten. De shirts vielen al snel in de smaak bij het grote publiek omdat ze zorgden voor een stijlvolle en toch sportieve look. Inmiddels zijn we honderd jaar verder en mag de polo niet meer ontbreken in je garderobe.

Welke polo is jouw favoriet?

Wie mooie polo shirts wilt kopen, hoeft niet bang te dat hij geen geschikt shirt kan vinden. Polo shirts worden in alle denkbare varianten gemaakt. Wil je graag een mooie effen kleur? Dan is dit zeker mogelijk. Mag het wel wat meer zijn? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om een mooi patroon te kopen. Inmiddels is de polo met lange mouwen ook zeer populair, dus ook in de winter kun je nog altijd een mooie polo blijven dragen. Je kunt een polo in de collectie van bijna alle merken vinden, dus kijk eens welk merk het beste shirt voor jou heeft. Kies jij voor een egaal shirt, of voel je meer voor het shirt met een borstzakje?

Liever online kopen?

Als je geen zin hebt om naar de winkel te gaan om je polo shirts te kopen, dan kun je gewoon thuisblijven. Je kunt namelijk online bestellen. Op het internet kun je op je gemak bekijken wat er allemaal te koop is, je voorkeuren aangeven en vervolgens je bestelling doorgeven. Je bestelling wordt dan gelijk verwerkt en doorgaans meteen opgestuurd. Zo kun je er zeker van zijn dat je je kleding binnen een paar werkdagen in huis hebt. Blijkt de maat toch niet helemaal goed te zijn? Stuur het dan terug en laat weten welke maat beter is.