MENU

Follow the sun met de zonnebrillen van James Ay

Nederlandse streetwear label dé favoriet onder internationale artiesten

juli 20, 2022 reageren (4) Views: 2449 Fashion Larissa Hendriks

Lopen op wolken met Cloudmonster van ‘On’

Sinds we deze sportschoenen hebben krijgen we er telkens weer complimenten en vragen over: “Toffe sneakers! Welk merk is dat?”. Het is de Cloudmonster van ‘On’, het Zwitserse hardloopmerk.

On’s Cloudmonster, een schoen met meer CloudTec® en meer demping dan ooit tevoren. Loop op wolken en ren hiermee nog sneller dan je ooit gedaan hebt.

Een speelse ervaring met serieuze prestaties

Wat maakt deze sneakers dan zo speciaal? Naast dat ze er gewoonweg tof uitzien, kan je ook meteen zien dat het lekkere loopschoenen zijn. Daar zit meer achter dan het uiterlijk alleen: dankzij de grootste Cloud-elementen ooit is het alsof je op de wolligste wolken loopt.

De CloudTec®-middenzool met On’s gepatenteerde technologie wordt gecombineerd met een bouncy Speedboard® – ​ de plaat die in alle On-modellen terugkomt – en een unieke, afgeronde vorm. Deze constructie zorgt voor een hoge energieteruggave tijdens je loopsessies. En dat alles wordt gecombineerd met On’s lichte, duurzame en temperatuurbestendige Helion™ superfoam voor nóg meer demping. Een speelse ervaring, maar met serieuze prestaties.

Zo snel als het licht, zo licht als de wolken

Met een superzachte landing krijg je meteen een supersnelle kick om door te rennen. Hiermee haal je net die km extra. Tijdens de landing drukken namelijk de toffe Cloud-elementen in de zool samen om de impact van je landing te verminderen. Het Speedboard zit vervolgens vol energie, klaar om los te laten en weer naar voren te duwen, zodat je wordt aangemoedigd om steeds in beweging te blijven. Stap na stap!

Buitengewone tips van de buitengewone Cloudmonster

On heeft drie gekke tips om nog sneller te kunnen rennen:

  1. Als het aankomt op aerodynamica, helpen alle kleine beetjes. Neem een voorbeeld aan ‘s werelds grootste wielrenners en scheer je benen voor nog snellere prestaties. Vreemd, maar effectief.
  2. De Cloudmonster is wel een beetje weird, maar het hoeft ook niet té gek te worden. Zorg daarom dat je altijd je armen beweegt tijdens het rennen – anders lijk je sprekend op een T-rex.
  3. De maximale CloudTec® geeft je het gevoel te kunnen vliegen! Wees bereid om de wolken aan te raken, wanneer je in deze schoenen op pad gaat.

De Cloudmonster is vanaf 31 maart 2022 verkrijgbaar voor €169,95 bij on-running.com en geselecteerde retailers wereldwijd.