MENU

Interrail reis door Europa – Zwitserland – Zürich

Vlot er tussenuit met Kampeervlot aan Camping Raft

september 12, 2022 reageren (0) Views: 6366 Travel Larissa Hendriks

Interrail reis door Europa – Oostenrijk – Innsbruck

Pak je spullen, sla de chaos op Schiphol over, stap in de trein en ga op reis. Interrailen is deze zomer dé manier om een prachtige reis te maken.

Wij maakten een interrail trip door: Parijs, Nancy, Zürich, Innsbruck, Verona, Milaan en Bern. In dit artikel lees je alles over het derde deel van de reis door Innsbruck in Oostenrijk.

Stop 4: Innsbruck

Deze stad is een perfecte stop op de route van Zwitserland naar Italië. Halverwege de reis is het fijn om ook even wat rust te pakken, en de stad heb je in een halve dag gezien dus is er genoeg tijd om nog even te relaxen bij je hotel. Kies dus een heerlijk verblijf uit als Hotel Seppl en geniet van de natuur om je heen! Adem in, adem uit, geniet en bestel een biertje.

Helemaal zen bij Hotel Seppl

Hotel Seppl heeft een prachtig natuurlijk buitenbad waar je een fijne verfrissende duik kan nemen. Mocht het slecht weer zijn, dan kan je ook gebruik maken van het binnenbad. Hoe dan ook kan je hier dus lekker een duik nemen om heel even de lange treinreizen van je af te spoelen. De kamers hebben een typisch Oostenrijks tintje en zelfs het personeel is gekleed in traditionele kleding.

Goed om te weten: er wordt gebruik gemaakt van waterbesparende toiletten en douches. Ook dit hotel heeft een welverdiende Duurzaam Reizen-badge van Booking.com. Op de pagina van Hotel Seppl op Booking.com kan je alle duurzaamheidsmaatregelen op een rijtje vinden.

Vind je dit helemaal interessant en wil je vaker een Duurzaam Reizen-accommodatie boeken? Dan kan je ook op Booking.com filteren op deze Duurzaam Reizen-badge!

Het verst komt van dichtbij

Bij het ontbijtbuffet vind je verse producten waaronder producten uit de streek. Diverse lokale honing soorten en typische broden uit Oostenrijk. Deze mag je zelf aansnijden waardoor het extra vers blijft. Net als met de paprika, komkommer en tomaat, deze snij je ook zelf en dit voorkomt verspilling zodat het langer vers blijft! Top. Daar houden we van. En stiekem natuurlijk ook van de zoete versnaperingen die ook bij het ontbijtbuffet te vinden zijn. Je bent ten slotte op vakantie!

Of beter gezegd: op reis. Na het ontbijt is het namelijk alweer tijd om door te reizen naar Verona.