MENU

Interrail reis door Europa – Oostenrijk – Innsbruck

Interrail reis door Europa – Italië – Verona

september 12, 2022 reageren (0) Views: 4535 Travel Larissa Hendriks

Vlot er tussenuit met Kampeervlot aan Camping Raft

Steeds meer pakken we een weekendje weg in eigen land. Nu kan je een bungalow of een huisje huren, maar soms willen we nét even iets meer dan dat. Zoek jij naar die extra experience? Boek dan de Kampeervlot van Camping Raft.

Met je kano naar je verblijf

Neem niet te veel spullen mee, want je zal met de kano naar je verblijf moeten peddelen. Dit verblijf is ook niet voor luxe poezen, je slaapt in een grote stevige tent op een matje/matras. Iemand die een perfect bed met EMMA matras gewend is kan je vertellen dat het prima is om een nachtje of twee te verblijven, dus geen zorgen.

Het liefst heb je meteen al je spullen bij je, want ondanks dat het zo’n 10 minuutjes peddelen is met de kano, kan dit nog wel eens een stuk langer duren als je tegenwind hebt (en dat hadden wij natuurlijk op de heenweg). Je krijgt gelukkig een wc-emmer mee zodat je bij je tent naar de wc kan, maar mocht je de wc-pot missen dan kan je terug peddelen en is er een badkamer ruimte zoals je deze kent van de camping.

Onze inpaklijst: slaapzak, kussen, handdoek, toiletpapier, tandenborstel en toiletspullen, oordopjes en slaapmasker, zwemkleding, insectenspray, een fles wijn, tapas hapjes, stokbrood, makkelijk ontbijt, karton wegwerpbestek, flessen water, boxje voor muziek.

Off the grid

Wij waren een powerbank vergeten mee te nemen en konden onze mobiele telefoons dus niet opladen. Uiteindelijk was dit helemaal geen probleem, gelukkig hadden we via spaarstand de volgende dag nog wel genoeg batterij om te bekijken hoe laat we uit de tent moesten vertrekken om op tijd uit te checken.

Het was een heerlijk weekend op het water. Je bent echt even helemaal weg, helemaal in de natuur. We werden ook erg vroeg wakker van het licht, de schapen en meer dieren om ons heen. Voor mij was de koekoeksvogel een mooie wekker. We besloten er maar uit te gaan en met een zonsopgang zat ik op de wc-emmer om vervolgens op de SUP die we erbij gehuurd hebben te stappen.

Wil je even helemaal tot rust komen? Dan is dit de plek om te verblijven.