MENU

L’Atelier du Cadeau introduceert Cadeau à la Minute

Verantwoord shoppen tijdens Westfield Good Festival

mei 12, 2023 reageren (0) Views: 1419 Events, Life Larissa Hendriks

Last Minute: Moederdag tips!

Het is zondag Moederdag! Heb jij nog niets voor jouw moeder? Dan hebben wij wat last minute inspiratie voor je…

Bloomon

De bloomon moederdagcollectie bestaat uit dromerige boeketten gevuld met de beste voorjaarsfavorieten, inclusief de geliefde pioenroos. Kies je favoriete design in de shop en geef je moeder een fleurige verrassing.

Restaurant BAUT

In 2012 maakte Michiel van der Eerde naam als pop-upgoeroe van Amsterdam met zijn rondreizende restaurant ‘BAUT’. Rauw, rebels, tijdelijk en eigenzinnig, maar stond bovenal bekend om haar uitmuntende service en kwaliteit. In het weekend van moederdag serveren ze een heerlijke moederdag lunch waarmee je jouw moeder heerlijk kan verwennen!

James Ay 

De monturen zijn volledig plantaardig (100% biologisch afbreekbaar acetaat) en daarnaast zijn de scharnieren hergebruikt, de verpakkingen gemaakt van gerecyclede verpakkingen en bestaan de schoonmaakdoekjes uit gerecyclede plastic flessen. Daarnaast plant het brillenmerk een boom voor elke verkochte bril. Verkrijgbaar vanaf 140,- euro

Booby tape

Het Australische merk dat vrouwen over de hele wereld helpt om een perfect decolleté te creëeren. De hypoallergene eigenschappen van de tape zorgen ervoor dat je de huid niet beschadigt. “Booby Tape is de perfecte oplossing voor vrouwen die zich comfortabel en zelfverzekerd willen voelen zonder een beha te dragen”, aldus Bridgett Roccisano, een van de oprichters van Booby Tape.

Marie Marie

MARIE MARIE werd opgericht minder dan een jaar geleden door Marthe de Groot (29). Marie Marie staat bekend om haar gehaakte tassen die zij samen met een community op hebben gericht. Op deze manier geven zijn vrouwen de kans om hun hobby uit te voeren maar niet alleen dat, zodat vrouwen ook hun hobby kunnen ontdekken.

La Bareau ( Bloy Institue )

La Bareau is opgericht door Lindsay van der Looij, Nederlands meest geprezen en gevierde schoonheidsspecialiste, om de wereld de meest exclusieve, krachtige anti-aging huidverzorgingsproducten aan te bieden. Naast La Bareau heeft zij ook Bloy Institute waar zij de meest lekkerste behandelingen laat doen.

O My Bag

O My Bag, een tassenmerk dat een eigen moederdag gift guide heeft samengesteld met cadeautips voor alle soorten moeders. De mooiste tassen met allemaal een leuke betaalbare prijs.