MENU

Introducing Beme, Positive Social Media App

Danzo Studio’s Bureau Accessoires

juli 22, 2015 reageren (0) Views: 1354 Gadgets Redactie BLVD

Hij is lekker: Samsung Galaxy S6

Als man heb je niet veel keuze uit accessoires. Oké, we hebben onze horloges (gelukkig maar) en manchetknopen, maar als we dat vergelijken met de dames die veel meer keuze hebben dan komen we er schraal van af. Een dikke mobiel is gelukkig één van de gadgets die ook voor mannen geschikt is. En Samsung weet wat mannen willen: kwaliteit, vette features én een strak design.

De Samsung Galaxy S6 is logischerwijs de opvolger van de populaire Samsung Galaxy S5. Op meerdere fronten hebben de techneuten -van één van ’s werelds elektronicaconcerns- de smartphone verbeterd en veranderd. De strijd met de concurrentie wordt aangegaan (en gewonnen) en daar is de nieuwe, verbeterde vingerafdrukscanner misschien wel verantwoordelijk voor. Verder is de Samsung Galaxy S6 uitgevoerd met een QHD-scherm (2560×1440 pixels) waardoor het beeld scherper dan ooit is. Het display is iets kleiner dan zijn voorganger én daardoor nog gebruiksvriendelijker. Ook spelletjesfanaten kunnen weer uit de voeten met de nieuwe S6, zo is het toestel uitgevoerd met een bizar snelle 1,9 GHz octa-core processor waardoor spelletjes vloeiend draaien.

De Samsung S6 heeft 32GB aan opslaggeheugen, hierdoor kan je meerdere applicaties, muziek en andere bestanden eenvoudig opslaan. Met de twee camera’s (16-megapixel aan de achterkant, 5-megapixel aan de voorzijde) kan je in 4K-kwaliteit filmen en de beste foto’s maken!

Op Studentmobiel.nl kan jij de Samsung S6 snel en voordelig bestellen. Kies de beste deal, ga voor de kleur (zwart, wit, blauw of goud) die het beste bij jouw stijl pas én bellen maar!

Tags: ,