MENU

LELO’s key to the ‘backdoor-to-heaven’

Het zijn de kleine dingen in het leven –...

oktober 26, 2023 reageren (2) Views: 1347 Life Larissa Hendriks

Breitling lanceert Navitimer damescollectie met Charlize Theron

Introductie van een adembenemend assortiment van Breitlings iconische horloge in twee slanke nieuwe afmetingen, met schitterende parelmoeren wijzerplaten, traceerbaar 18k rood goud en duurzame laboratorium diamanten. De nieuwe Navitimer 36 en 32 maken hun debuut in een intieme NAVITIMER – FOR THE JOURNEY-campagne met Charlize Theron in de hoofdrol.

Een van de beste horloges aller tijden

De Navitimer is een van de meest herkenbare horloges die ooit zijn gemaakt. Onder verzamelaars staat deze bekend als een van de beste horloges aller tijden. Wat begon als een instrument voor piloten, heeft een diepgaande betekenis gekregen voor elke persoon die dit uurwerk op zijn persoonlijke reis heeft gehad. Nu introduceert Breitling twee nieuwe aanwinsten in de Navitimer-collectie, in de formaten 36 mm en 32 mm voor iedereen die van de look & feel van een horloge met een kleinere diameter houdt. Pasteltinten en traceerbare materialen worden gecombineerd met de kenmerkende parelmoer lunette van de Navitimer om horloges te creëren met een juweelachtige uitstraling – waardoor het legendarische navigatiehorloge een veelzijdige elegantie krijgt.

In de campagne voor de Navitimer 36 en 32 speelt Oscar-winnares Charlize Theron de hoofdrol. Zij laat haarpersoonlijke reis van het afgelegen Zuid-Afrika naar de internationale sterrenklasse zien. Therons NAVITIMER –FOR THE JOURNEY-campagne maakt deel uit van een intieme serie, die door de merkambassadeurs van Breitling in hun eigen woorden wordt verteld. “Je kunt iemand van de andere kant van de kamer zien en dan weet je dat hij of zij een Navitimer draagt. Het horlogeis simpelweg zo herkenbaar,” zegt Breitling CEO Georges Kern. “Charlize Theron is een geweldige ambassadeur voor deze lijn, omdat ook zij een icoon is dat wereldwijd bekend staat om haar kracht, schoonheid, talent en krachtige reis.”