MENU

Laatste cadeau-tips!

Inner Circle ziet in ‘Quirk-Dating’ nieuwe dating trend 

december 20, 2023 reageren (4) Views: 2179 Care, Life Larissa Hendriks

LABAREAU Skincare debuut op Ibiza bij exclusieve parfumerie Papaduk

LABAREAU, het vooraanstaande Nederlandse merk in luxe skincare, zet een belangrijke mijlpaal met de lancering van haar allereerste verkooppunt buiten Nederland. Vanaf heden zijn de verfijnde skincare-producten van LABAREAU beschikbaar bij de meest luxueuze niche parfumerie van Ibiza, Papaduk, wat een bijzondere ontwikkeling is voor het merk.

LABAREAU heeft een reputatie opgebouwd als een pionier in hoogwaardige, luxe en doelgerichte skincare. De stap naar Ibiza markeert een strategische uitbreiding voor LABAREAU, en het merk is verheugd om haar internationale debuut te maken bij Papaduk, dé voorkeursbestemming voor zij die op zoek zijn naar exclusieve beauty products op Ibiza.

Papaduk, bekend om haar onberispelijke selectie van exclusieve producten, verwelkomt LABAREAU met enthousiasme. Deze samenwerking belichaamt de gedeelde waarden van beide merken: streven naar uitmuntendheid, luxe en innovatie.

“De opening van onze allereerste winkel buiten Nederland is een buitengewoon moment voor LABAREAU. We zijn enthousiast om onze toewijding aan luxury, science-based skincare te delen met de klanten van Papaduk op het
prachtige eiland Ibiza.”
Lindsay van der Looij, founder van LABAREAU

Bezoekers van Papaduk kunnen nu genieten van de uitgebreide collectie van LABAREAU, die alles omvat, van hydraterende reinigers tot plumping crèmes en collageenserums voor glowing skin. De producten zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de huid te verbeteren, de huid te verjongen voor een filler in a bottle effect, en tegelijkertijd een gevoel van luxe te bieden.

LABAREAU en Papaduk nodigen alle skincare-fanaten en liefhebbers van luxe uit om kennis te maken met de innovatieve wereld van LABAREAU in de exclusieve omgeving van Papaduk op Ibiza.