MENU

De officiële trailer van ‘Burnt’ met o.a. Bradley Cooper

To Do List: Date #1

augustus 14, 2015 reageren (0) Views: 1190 Life Redactie BLVD

Voor het weekend: Tips voor een classy One Night Stand

One Night Stand’s gebeuren everywhere around. En aangezien het weekend voor de deur staat, er leuke feestjes en festivals georganiseerd worden en er sowieso geflirt gaat worden door jullie geven we een paar tips voor de beruchte One Night Stand. One Night Stand’s zijn natuurlijk een gevoelig onderwerp, soms komen ze voort uit ‘een foutje’ of een dronken bui, maar aan de andere kant kan een goede ONS ook de start van een goede relatie zijn. Wat dan ook je bedoeling moge zijn, pak het gentle, stijlvol en smooth aan.

Als het antwoord op de vraag “Ga je mee naar huis?” of  “Heb je nog zin in een wijntje?” positief wordt beantwoord is het aan. De horizontale tango mag over enkele ingezet worden, het minnespel vangt aan, tijd om op te muts te gaan etc.

Sex One Night Stand

Houd het spannend! 

Alles aan een ONS is nieuw, onbekend terrein. Geniet van de spontaniteit, verlang en be gentle!

Wees voorbereid! 

Rubbertjes, pepermuntjes, playlist voor ‘tijdens’ de actie, schone lakens, opgeruimde kamer. Niets is een grotere afknapper als een grote bende in de kamer waar je de liefde moet bedrijven!

Breakfast is a must!

Of je nu de naam van je ONS-partner bent vergeten of dat je simpelweg snel uit bed moet om naar kantoor te sprinten zorg voor een waardig ontwaken voor haar. Laat een briefje achter, vertel haar dat je het ge-wel-dig vond en waar ze het ontbijt (kies fruit) kan vinden. Meer punten vallen te verdienen als je haar wakke maakt met een lekker vers ontbijtje + heerlijke koffie.

Dankjewel en tot ziens 

Wederzijds respect, originaliteit en een goede verstandhouding zijn de belangrijkste peilers voor jouw One Night Stand. Geniet ervan, blijf lief (!) en hey… je hoeft niet per sé binnen de slaapkamer te blijven om het spannend te maken 😉

Tags: , ,