MENU

Prominent viert jubileum met nieuwe collectie voor jongere doelgroep

Lenzen: zet je wereld weer op scherp

maart 4, 2024 reageren (0) Views: 1973 Gadgets Larissa Hendriks

De Philips OneBlade First Shave

De overgang naar de volwassenheid brengt tal van veranderingen met zich mee. Voor veel jongeren is het eerste scheermoment een mijlpaal vol onzekerheid en potentieel gevaar voor gesneuvelde huidcellen. Daarom introduceert Koninklijke Philips N.V. met trots de Philips OneBlade First Shave, een revolutionaire scheertool die speciaal is ontworpen voor beginnende scheerders.

Daar blijft het niet bij: Philips brengt jongeren ook samen via de allereerste online #ShavingSchool op TikTok, waar ze informatie en inspiratie kunnen vinden over de kunst van het scheren.

Een moeiteloze eerste scheerervaring

De Philips OneBlade First Shave maakt het eerste scheeravontuur een fluitje van een cent. Dankzij het anti-frictie mesje glijdt het apparaat soepel over de huid, verminderend zo de kans op irritatie, sneetjes en wondjes. Met een extra laag microglasparels en een dubbel beschermingssysteem, inclusief gladde coating en afgeronde uiteinden, zorgt de First Shave voor optimale veiligheid tijdens het scheren. Bovendien beweegt het mesje maar liefst 6.000 keer per minuut voor een snelle en efficiënte scheerbeurt. Met zijn oplaadbare batterij en handige USB-A oplader is de First Shave altijd en overal gebruiksklaar. En schoonmaken? Een fluitje van een cent dankzij de eenvoudige afspoelmogelijkheid onder de kraan.

“Als jonge scheerder was ik een beetje zenuwachtig voor mijn eerste scheerbeurt. Maar dankzij de Philips OneBlade First Shave verliep alles soepel en probleemloos. Het mesje gleed moeiteloos over mijn huid en ik had geen last van irritatie of wondjes. Na afloop voelde mijn huid zacht en glad aan. Ik ben zeer tevreden over de First Shave en kan het elke beginnende scheerder aanraden!”

Joel, een neefje van onze collega

Primeur: De OneBlade First Shave #ShavingSchool

TikTok heeft zich gevestigd als een van de meest populaire platformen onder jongeren, waar ze informatie en entertainment vinden. Daarom lanceert Philips met trots de OneBlade First Shave #ShavingSchool, een online community gehost op TikTok. Hier delen jonge TikTokkers van over de hele wereld educatieve content en handige tips voor jongeren die hun eerste stappen zetten in de wereld van het scheren. Denk aan grappige scheerfeitjes en how-to-shave-tutorials om elke beginnende scheerder op weg te helpen naar een vlekkeloze scheerervaring.

De Philips OneBlade First Shave is verkrijgbaar op Philips.nl, en bij de Etos en Kruidvat. Meerdere retailers volgen komend jaar. Ga naar deze link voor meer informatie.