MENU

Voor het weekend: Tips voor een classy One Night...

Must-Visit Hotspot in Amsterdam: J.D. Williams

augustus 14, 2015 reageren (0) Views: 1031 Life Redactie BLVD

To Do List: Date #1

Als je een beetje geluk hebt zal je vroeg of laat toch de vuurdoop van een eerste date moeten ondergaan. Aan de ene kant is een eerste date natuurlijk superspannend én misschien zelfs een beetje eng en denk je onderweg ‘Waarom ben ik hier ooit aan begonnen?’ Aan de andere kant zou de dame in kwestie wel eens de liefde van jouw leven kunnen worden dus is een eerste date daar een mooie graadmeter voor. BLVD Man heeft een kleine checklist voor jou gemaakt zodat jij zelfverzekerd op date gaat!

– Dress for success!
Naast het feit dat je zelfverzekerder bent in een zorgvuldig gekozen (en gestreken) outfit zal het vrouwelijke geslacht je gevoel voor stijl waarderen. Laten we wel wezen, ze zitten liever met een man aan tafel die z’n best heeft gedaan om er stijlvol en verfijnd uit te zien dan dat je daar zit met je te grote sweater met de hondenharen er nog in…

– Uiterlijke verzorging
Poets fris je tanden, vijl je nagels kort, spuit een lekkere fragrance op én trim je baard (of haal hem eraf). Mocht je plannen hebben om je nieuwe vlam mee naar huis te nemen dan is het ontharen van bepaalde lichaamsdelen geen slecht idee. Mud and more kan je met haar mannen lijn hier goed bij helpen.

– Be creative!
Maak je maar geen illusie, je bent niet de eerste man met wie ze op date gaat. Waarschijnlijk heeft ze er meerdere gehad (dates dan hé?) en moet jij van goede huize komen om nog indruk op haar te maken. Geen probleem, zorg ervoor dat je creatief bent. Regel een leuke verrassing tijdens de date, neem een bloemetje mee én wees lief (!).

Heel veel succes…en plezier! 

Tags: ,