MENU

Stronger start het nieuwe fitnessjaar met een inspirerende collectie

James Ay lanceert duurzame reis tassen

april 7, 2024 reageren (0) Views: 1785 Fashion Larissa Hendriks

Studio AMAYA en Ann Dominique presenteren gezamenlijke collectie

Studio AMAYA en Ann Dominique bundelen hun krachten voor een langverwachte samenwerking. Deze unieke samenwerking combineert twee verschillende perspectieven om een verfrissende collectie te creëren die de diversiteit van de mode viert.

Ann Dominique, een gepassioneerde liefhebber van mode, heeft altijd gedroomd van het ontwerpen van haar eigen collectie. Voor haar is deze samenwerking met Studio AMAYA een kans om haar creativiteit te uiten en haar liefde voor mode te delen.

“Ik heb altijd bewondering gehad voor Studio AMAYA en ben verheugd om mijn ideeën te delen en samen te werken aan deze collectie. Het is een spannend proces geweest waarbij we onze verschillende perspectieven hebben samengebracht om iets unieks te creëren,” zegt Ann Dominique. 

De collectie omvat een scala aan kledingstukken, elk vernoemd naar belangrijke vrouwen in het leven van Ann Dominique, waardoor elk stuk een persoonlijk verhaal vertelt.

De Marjan Dress, vernoemd naar haar moeder, belichaamt elegantie en veelzijdigheid. Met een vleugje Zimmerman, is deze jurk perfect voor zomerse dagen en speciale gelegenheden, en biedt het ook comfort voor zwangere vrouwen. 

De Fallon Dress, een eerbetoon aan haar oudste dochter, straalt ondeugd en speelsheid uit met zijn sexy one-shoulder ontwerp. Van casual cowboy boots tot elegante pumps, dit jurkje past bij elke stemming en gelegenheid.

De Shirley Blouse & Estelle Pants brengen een eerbetoon aan vriendschap, met een opvallende print die kenmerkend is voor Studio AMAYA. Dit matching set, genoemd naar Ann Dominique’s beste vriendinnen, is een perfecte balans tussen comfort en stijl, en moedigt aan om ze samen te dragen voor een krachtige uitstraling.
De collectie is vanaf 2 april verkrijgbaar via: https://www.studio-amaya.com/