MENU

Anna Nooshin en Yeliz Çiçek lanceren Female Initiative Business...

Met CANAL+ heb je alles in één platform

april 10, 2024 reageren (0) Views: 1730 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Desenio lanceert AI-kunst: ontdek de Imagine Collectie

Desenio brengt een revolutie teweeg in de wereld van kunst met de introductie van The Imagine Collection, een baanbrekende reeks kunstposters die exclusief zijn gecreëerd door onze innovatieve AI Art Maker, Maria Rönngren.

Deze collectie markeert een nieuwe mijlpaal voor Desenio en laat zien hoe technologie en creativiteit hand in hand gaan om verbluffende kunstwerken te produceren.

Een verfijnde AI kijk op de werkelijkheid

Met The Imagine Collection laat Desenio zien hoe kunstmatige intelligentie de grenzen van artistieke expressie kan verleggen. Maria Rönngren, de visionaire ontwerper achter deze collectie, heeft AI-technologie gebruikt om kunstposters te maken die een verfijnde kijk op de werkelijkheid bieden. Door middel van een unieke samenwerking tussen mens en machine heeft Maria AI-tools voorzien van conceptuele input, waarna de AI-kunstwerken werden gegenereerd op basis van haar aanwijzingen.

“AI kan kunstenaars inspireren door beelden, patronen of concepten te genereren waar ze misschien zelf niet aan hadden gedacht. Dit kan kunstenaars helpen om uit een creatieve impasse te komen of nieuwe thema’s en stijlen te ontdekken die ze anders nooit zouden hebben overwogen.”

Maria Rönngren, ontwerper

De inspiratie achter The Imagine Collection is gebaseerd op Maria’s visie om het alledaagse te transformeren tot iets buitengewoons.

“Ik wilde iets surrealistisch creëren voor vertrouwde omgevingen. Ik stelde me onze wereld voor, maar dan met een vleugje magie, met versierde gebouwen en levendige kunstinstallaties die de verbeelding prikkelen.”

Maria Rönngren, ontwerper

Met The Imagine Collection biedt Desenio klanten een unieke kans om hun huis te verfraaien met innovatieve decoratie die zowel inspirerend als eigentijds is.

Laat je verleiden door de betoverende kunstwerken van The Imagine Collection en geef jouw ruimte een artistieke touch met een twist van technologische innovatie.