MENU

Benjamin Graindorge’s “Fallen Tree”

Our Instagram Lady: Lili Koi

augustus 19, 2015 reageren (0) Views: 1821 Life Redactie BLVD

6X het weekend van de manliest man

Terwijl ik mijn eerste stuk voor BLVD moet tikken, verdwaal ik in werkontwijkende praktijken. Maar daar op mijn Facebook-timeline komen werk en werkontwijking samen.

Wat is er nieuw in de wereld van de Facebookende alfa-man? Shampoo met bier. Juist, ja. Shampoo voor de echte kornuiten. Zij die nóóit een drupje wijverig Andrelon in hun haar zouden wrijven; de baard van de mannenman zou zich direct afstoten, en niet alleen de baard.

The uberman is the manliest man you’ve ever seen. Wat doet hij in het weekend behalve rauwe eieren achterover klokken, motorrijden en zijn wilde manen met biershampoo wassen? De vrouwen opvegen die aan zijn voeten vallen natuurlijk. Mocht je je in deze beschrijving herkennen, dan zijn er nog zes plekken om met je mannelijkste aanwezigheid te verblijden.

14-10-23 The Butcher FH Opening-36

  1. Salad: The food my food eats

Bij Julius bar&grill zal tattoo-slager Gertjan Kiers het varkentje wel even wassen. In een nieuwe masterclass hakt hij professioneel in het rond met zijn slagersmes en beent een compleet varken uit. De mannen van Julius Jaspers gooien het vlees op de barbecue voor een goede 5-gangenlunch.

Reserveer kaarten | €35,- | 6 september 2015

  1. Calories? You mean delicious points

Stouw bij The Butcher een ‘The Daddy’ naar binnen. 250gr Angus beef, gesmolten Edammer kaas, bacon, BBQ-saus en gegrilde ui; bloody delicious. Come to daddy.

Volg The Butcher | Albert Cuypstraat 129 | Amsterdam

14-02-27 The Butcher Random Shoot-05

  1. Drinking rum before 10 A.M makes me a pirate not an alcoholic

Stal tijdens SAIL de vrouw(en) van je leven bij de vertoning van ‘Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl’, waar een orkest van 80 muzikanten Johnny Depp en cohort met een live soundtrack begeleiden. 1. Hier scoor je punten mee. 2. Jij kunt ondertussen ergens een Tall Ship kapen om rum te drinken. Arrrrrrrrr.

Reserveer kaarten| v.a. €19,95 | 22 Augustus 2015

  1. Two beer or not two beer? That’s no question.

Met Heineken Afterwork schenkt de 5-uurborrel na werk ijskoud bier. Tijdens de SAIL-editie tappen de bartenders van Nevel erop los en serveren ze goede happen om op kracht te blijven. Laptop dicht of gereedschap weg; het is tijd voor Afterwork. Jij dwingt het weekend om dit keer op donderdag te beginnen.

Meld je aan| 20 augustus 2015

Heineken Afterwork

  1. Coasters are for people who put their whiskey down.

Bestel een complete fles drank, drink hem leeg, koop er nog een, drink bijna leeg en sla hem op in je eigen locker in The Gin Sum Club in Haarlem. Het is gin, whisky en goed gezelschap met snorren in deze nieuwe Dim Sum gentlemensclub die binnenkort opent in Haarlem.

Volg The Gin Sum Club | Zijlstraat 49 | Haarlem

  1. I make beer disappear. What is your superpower?

Mocht je niet genoeg gescoord hebben door de vrouw(en) bij die Piraten-film te stallen, neem haar dan mee naar de Jopenkerk. De oude kerk is nu een restaurant en bar waar bier aanbeden wordt.
Reserveer| Gedempte Voldersgracht 2 | Haarlem

 

Over Marlies
Als voormalig modemeisje volgde Marlies haar innerlijke foodie om als The Storyteller van Typhoon Hospitality over de – in haar bescheiden mening – lekkerste merken van ons aardbolletje te gaan schrijven. Typhoon Hospitality is een uniek Hospitality marketing & PR-bureau. Van restaurant tot hotel tot spirit en alles er tussen in; als het hospitality related is, it’s their business! Volg Marlies en Typhoon Hospitality ook op Instagram.

Tags: , , ,