MENU

Desenio lanceert AI-kunst: ontdek de Imagine Collectie

Creëer onvergetelijke momenten met de BBQ Plancha van Grill...

april 25, 2024 reageren (0) Views: 1588 Gadgets Larissa Hendriks

Met CANAL+ heb je alles in één platform

Live tv, sport, films & series kijk je waar en wanneer je maar wilt

Via de nieuwe streamingdienst CANAL+ heb je overal toegang tot live tv, Eredivisie, meer dan 75 tv-zenders, en talloze nieuwe en bestaande films en series. Allemaal binnen één platform. Je kunt dus alles gewoon streamen, waar je ook bent. Met dit platform krijg je toegang tot exclusieve CANAL+ Originals, maar ook tot bijzondere en exclusieve titels van Viaplay, Fremantle, Dutch CORE, Lionsgate en Lumière. Een breed scala aan genres, allemaal van hoge kwaliteit en met een Europese focus. 

Hieronder een lijstje met de nieuwste, bingeworthy series en films die je niet wilt missen. 

1. The Medici, met o.a. Dustin Hoffman en Richard Madden:

The Medici is een historische Brits-Italiaanse dramaserie met Dustin Hoffman (Rain Man, Kramer VS Kramer) en Game of Thrones-acteur Richard Madden in de hoofdrol. Het verhaal speelt zich af in Florence tijdens de 15e eeuw, waar de invloedrijke Medici-familie heerst. Cosimo de’ Medici moet het opnemen tegen rivalen na de moord op zijn vader. Hoffman vertolkt de rol van Giovanni en Madden kruipt in de huid van de ondernemende zoon.

Stream nu bij CANAL+

2. The Young Pope, met o.a. Jude Law en Diane Keaton

Na La Grande Bellezza en Youth gooide de Oscarwinnende regisseur Paolo Sorrentino hoge ogen met de series The Young Pope en het vervolg The New Pope. In seizoen 1 spelen Jude Law (The Grand Budapest Hotel) en Diane Keaton (The Godfather) een glansrol. De serie van tien afleveringen werd genomineerd voor een Golden Globe en twee Emmy’s. In het vervolg The Young Pope keren onder anderen Jude Law, Ludivine Sagnier en Cécile de France terug, naast rollen voor John Malkovich en Sharon Stone.

In seizoen 2 gaat het verhaal verder waar het eindigde: Pius XIII ligt in coma en de kardinalen zoeken naarstig naar een mogelijke vervanger. De Engelse aristocraat Sir John Brannox (John Malkovich) is kanshebber en ze reizen uit Rome naar zijn statige huis in Engeland. Maar het Vaticaan blijft de invloed van de afwezige Pius XIII voelen.

Stream The Young Pope vanaf 12 april

Stream The New Pope vanaf 19 april

3. Amsterdam Undercover,  met o.a. Fedja van Huêt, Hannes Jeanicke en Gijs Naber

Amsterdam Undercover is een Duitse misdaadserie die zich afspeelt in Amsterdam met Fedja van Huêt in de hoofdrol, samen met Hannes Jeanicke, de eigenzinnige Duitse misdaadonderzoeker Alex Pollack. Om een einde te maken aan zijn oude aartsvijand, gaat Alex op een gevaarlijke undercovermissie naar Amsterdam. Aan zijn zijde heeft hij collega Katja Wolf, met wie hij een relatie heeft, en de Nederlandse commissaris Bram de Groot (Van Huêt). Katja moet erin haar trouw aan het kartel bewijzen, door een politieman te doden. Daarnaast wordt Alex door de Nederlandse politie ontmaskert en daarna wordt de zaak wel heel gecompliceerd. Wie is eigenlijk nog te vertrouwen?

Het hele seizoen is nu te streamen

4. Memory met o.a.  Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Belucci

‘Memory’ is de Amerikaanse remake van de succesvolle boekverfilming ‘De Zaak Alzheimer’ van Belgisch regisseur Erik van Looy. De regie is in handen van Martin Campbell (Casino Royale) en de hoofdrollen worden gespeeld door filmsterren Liam Neeson, Guy Pearce en Monica Bellucci. Wanneer huurmoordenaar Alex (Liam Neeson) een opdracht weigert, draaien de rollen om en wordt hij zelf het doelwit. In een spannende race tegen de klok probeert hij zijn belagers op te sporen, voordat zij of FBI-agent Vincent Serra (Guy Pearce) hem vinden. Intussen laat zijn geheugen hem steeds meer in de steek, waardoor hij niet meer kan vertrouwen op zijn eigen acties.

Stream het nu bij CANAL+

Streamingdienst CANAL+: alles in één

CANAL+ is een streaming platform met live-tv, sport (waaronder alles van de Eredivisie live) films en series. ESPN Compleet is standaard beschikbaar in de app. Bovendien geeft het streaming platform toegang tot meer dan 75 tv-zenders en een grote verscheidenheid aan films en series. Een abonnement is 14,95 per maand (bij Ziggo en KPN betaal je respectievelijk € 12,99 tot € 17,95 voor ESPN Compleet alleen). Bovendien kijk je de eerste 7 dagen gratis. Met het voordeel dat je het maandelijks kunt opzeggen.

Alles op één platform.