MENU

Dit zijn de 10 duurste ‘Female Escorts’ in de...

Our Instagram Lady: Annie Marie

augustus 31, 2015 reageren (0) Views: 1382 Life Redactie BLVD

Adv. Snel van je auto af?

“Een aantal dagen geleden plaatste ik mijn Volkswagen Polo op één van de grotere verkoopsites in Nederland. Al enkele uren later was deze advertentie (waar ik voor had betaald) al gezakt naar de derde advertentie. Op deze manier wordt het toch onmogelijk om mijn auto op een eerlijke, snelle manier te verkopen?”

Je auto verkopen, een naar klusje waar veel tijd en gedoe bij om de hoek komt kijken. Onbekende mensen die je bellen, die de auto eerst willen testen, geld willen afdingen etc. Moet je helemaal niet willen. Bij ikwilvanmijnautoaf.nl kan je gemakkelijk je kenteken invoeren en binnen no time krijg je van een erkende automakelaar een reëel bod. Zo heb je binnen 1 dag je auto verkocht, zonder gedoe én weet je dat alles via een eerlijke manier gaat. De mannen van het online succesplatform hebben inmiddels meer dan 50 automakelaars, 8.000 RDW erkende auto-inkopers en 150.000 geslaagde occasions op de naam staan.

Deze maand maak jij kans om een jaar lang gratis in een Volkswagen Up rond te crossen. Het enige wat jij hiervoor moet doen is de leukste #autoselfie maken en deze op Instagram te plaatsen met de zojuist genoemde hashtag. Oh ja, je moet ook even @ikwilvanmijnautoaf volgen! Bekijk snel de actiepagina en lees de verdere voorwaarden. Alleen je stem uitbrengen op de leukste, meest creatieve of grappigste Instagram-foto is bovendien ook genoeg, hiermee maak je ook kans op een vette Weber Smokey Joe BBQ!

 

Tags: