MENU

De nieuwe Porsche 911 Carrera Supercharged

Durf jij jezelf al te tatoeëren?

september 7, 2015 reageren (0) Views: 1020 Life Redactie BLVD

Range Rover’s beveiligde Sentinel

De Range Rover doet het goed bij ondernemers, rappers en voetballers wereldwijd. De grote wagen straalt gezag, agressie en luxe uit én is uitgevoerd met een luxe interieur waardoor de Range Rover is uitgegroeid tot hét vlaggenschip van Land Rover.

De luxe SUV heeft nu een VR8 level uitgereikt gekregen welke afkomstig is van de Britse “Special Operations Division.” Yes, dat betekent dat de Range Rover Sentinel ultiem bullet-proof is “and can withstand 7.62mm high-velocity, armor piercing incendiary bullets,” hiernaast kan de Sentinel 15 kg TNT explosies aan én doen DM51 granaten hem helemaal niets.

Het luxe intérieur van de Sentinel is veelal overeenkomstig als dat van de standaard Range Rover, alleen zijn er wat extra ‘veilige’ features. Zo worden alle deuren automatisch geblokkeerd wanneer je in gevaar bent, de achterklep die direct wordt geopend in noodsituaties en kogelwerend glas. Not bad! Mocht je hem op je oprit willen parkeren: €400,000 EUR.

range-rover-sentinel-1 range-rover-sentinel-2 range-rover-sentinel-3 range-rover-sentinel-4 range-rover-sentinel-5 range-rover-sentinel-6

Tags: ,