MENU

Rezvani introduceert de speedster die jij kan betalen

Shaken & Koken met Gin & Tonic (Groupon)

september 14, 2015 reageren (0) Views: 1202 Life Redactie BLVD

Yellow Claw & Jägermeister #YC

Yellow Claw en Jägermeister: twee favorieten hier van de redactie. Beiden doen het namelijk erg goed op onze vrijdagse naborrel. Het likeurmerk van de hert heeft een custom-made fles gemaakt in samenwerking met de jongens van Yellow Claw. Deze limited-edition fles is in beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall.

De strakke limited edition fles is geïnspireerd op het moment dat de beat in een track valt: ‘drop the beat’. Dit wordt gesymboliseerd door de iconische gouden druppel op het etiket, met daarin de logo’s van Jägermeister en Yellow Claw verwerkt.

f8c7f857-39ae-4b2d-80a5-57f6a1b0a057

Jäger Music DJ Program
Jägermeister is onder de naam Jäger Music al enige tijd een household name in de muziekscene. In 2012 werd het Jäger Music DJ Program geïntroduceerd, waarmee Jäger Music een selecte groep getalenteerde dj’s steunt en inspireert door middel van promotie, videoclip support en het verzorgen van allerlei gigs. Jägermeister en Yellow Claw werken vanaf de start van het DJ Program intensief samen en vliegen de hele wereld over voor speciale Jäger Music optredens. Met de lancering van de ‘partyproof’ custom-made fles, wordt de samenwerking tussen de jongens van Yellow Claw en Jägermeister uitgebouwd.

De limited edition Jägermeister & Yellow Claw fles is vanaf 7 september 2015 exclusief verkrijgbaar via Gall & Gall  (alle filialen en webshop). #YCJagerBottle

Tags: ,