MENU

Yellow Claw & Jägermeister #YC

Porsche Mission E

september 14, 2015 reageren (0) Views: 1127 Life Redactie BLVD

Shaken & Koken met Gin & Tonic (Groupon)

Dat Gin-Tonic deze zomer uitgroeide tot het populairste drankje van Nederland (besides bier) hadden we met z’n allen al zien aankomen. Veel vrouwen zijn al gevallen voor de frisse Gin-Tonic smaak, maar ook steeds meer mannen kiezen voor het hippe drankje. Dit omdat er nogal veel variaties beschikbaar zijn. Wij werden uitgenodigd door Groupon om aanwezig te zijn bij een heuse kookworkshop met Gin & Tonic onder leiding van sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant Posthoorn kregen de genodigden de mogelijkheid om eens los te gaan met gin. Ter gelegenheid van de lancering van het gelijknamige receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ leerden we zelf om een driegangen diner voor te bereiden met gin. Zowel in het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert werd dus Gin en Tonic verwerkt.

Groupon biedt het receptenboek online aan voor het symbolische bedrag van….0 euro. Jawel. Iedereen ontvangt na ‘aanschaf’ van een deal het digitale receptenboek om thuis mee aan de gang te gaan. Zo kun je voor je geliefde thuis eenvoudig koken met gin. Hoe leuk is dat? Ook bevat de deal een optie om een Gin-Tonic viergangendiner bij de Posthoorn te kopen voor 2, 3 of 4 personen!

shaken_en_koken_met_gin_tonic_groupon_posthoorn_monnickendam_95Q2849-650x433

Gin-Tonic drankjes, maar ook koken met bijzondere ingrediënten zoals gin is een trend die zich steeds verder ontwikkeld. Wij willen blijven innoveren en experimenteren om consumenten te verrassen met onze gerechten. Vandaar dat wij een speciaal “Shaken & Koken met Gin receptenboek” hebben gecreëerd, waarin wij onze ‘geheime recepten’ prijs geven om mensen te inspireren om thuis als sterrenchef of cocktailshaker aan de gang te gaan,“ aldus Jeroen Bavelaar (chef-kok) en Marc Boeljon (patron) van Restaurant Posthoorn. Tot het eind van de maand september krijg iedereen met de code GINTONIC tot en met zondag 20% extra korting op deze of andere lokale deals van Groupon.

Bekijk de deal hier.
Beeld:  Bastiaan Musscher

Tags: ,