MENU

Stoer leasen met de Volvo V40

Beat Our Bad Habits #1

oktober 2, 2015 reageren (0) Views: 900 Life webmaster

BLVD stopt d’r mee!

Wij van BLVD Man inspireren jullie/onze lezers graag met dagelijkse nieuwtjes op het gebied van mode, lifestyle en reizen. Zo nu en dan lichten we een mooie vrouw toe, de ene keer reizen we af naar het zuiden om met een nieuwe cabriolet de zonsondergang van Tanzania tegemoet te rijden en een andere keer pakken we een exclusieve rooftop party met een ‘all you can drink and more-’ concept. En soms hebben we het zwaar. Echt zwaar.

Je moet het zo voor je zien. Wij hebben een A-locatie waar onze redactie huisvest. Je kan het vergelijken met de Google’s en Apple’s van dit tijdperk. Bij BLVD hebben we een bokszak hangen (waar zo nu en dan verplicht een stagiair zijn frustraties eruit slaat), hebben we een tafeltennistafel als meeting-point (waar de stagiair wederom zijn frustraties eruit slaat) én zal er altijd een aangebroken fles whisky op het bureau van uw redacteur staan (niet voor de stagiar zijn frustraties). Ons adagium luidt dan ook: “Work hard, Play Harder.” En alhoewel we dit devies met zijn allen toejuichen is dit dan ook onze valkuil. Immers, grootse successen moeten grootser gevierd worden: Borreltjes & Peukjes.

“Pin ons ‘r vooral op vast”

Terwijl de herfst het stokje overneemt van de zomer begint het straatbeeld voor onze redactie steeds meer te lijken op een grote asbak met auto’s en bakfietsen erop geparkeerd. Je kan als het ware niet meer normaal de voordeur openen zonder een ferme walm nicotine in te ademen. En voor onze stagiaires/niet-rokende klanten en andere gasten is dat niet fijn. Aangezien wij onszelf graag in hogere, inspirationele en gezondere sferen begeven besluiten wij dan ook om the challenge van Stoptober aan te gaan. Wij kappen per 1 oktober 2015 (pin ons ‘r vooral op vast) met paffen.

In samenwerking met Nicotinell stopt de voltallige redactie van BLVD met roken. En nee, deze keer beginnen we niet weer na twee weken, dit keer gaan we ervoor. Toegegeven, de verslaving overheerst nogal eens en daarom is het tijd voor drastische maatregelen. Waarom met Nicotinell?

Niet alleen vergroot Nicotinell de stopkans met 70%*, er zijn voor de rokers meerdere opties in het leven geroepen om het stoppen te vereenvoudigen. Zo kunnen we kiezen uit: frisse mint/fruit/drop zuigtabletten, afleidende en suikervrije kauwgom (2mg en 4mg) én de befaamde pleisters die de trek in sigaretten 24 uur lang verminderen.

Jarenlang onderzoek met gedragsspecalisten

Laten we wel wezen: stoppen met roken is belachelijk moeilijk. Roken is een lichamelijke verslaving en als je rookvrij wil worden en blijven zul je hier de gewoontes van moeten doorbreken. Nicotinell heeft jarenlang onderzoek gedaan met gedragsspecialisten om een grondig inzicht te krijgen in de hoofdprincipes die je kunnen helpen stoppen met roken en ze hebben een ondersteuningsprogramma voor stoppen met roken ontwikkeld dat gebaseerd is op deze wetenschappelijk bewezen gedragsveranderingsmethoden.

Onze target?
We stoppen in Stoptober natuurlijk niet voor niets. Als roken niet schadelijk zou zijn gingen wij gerust nog een paar jaartjes door… maar dat is het dus helaas wel.
– We verminderen de kans op het krijgen van allerlei soorten kanker.
– We zeggen ‘nee’ tegen de lichamelijke verslaving
– Vaarwel stress en hallo positiviteit!
– We besparen honderden euro’s
– Toonbeeld van gezondheid voor onze lezers (maar echt!)

Hoe dan?

BLVD zal in de maand oktober minimaal 4x updates geven over hoe wij ervoor staan. Opgeven? Nooit! Zwelgen in zelfmedelijden en dat delen met jullie lezers? Jazeker! Meet ons @ ‘Beat Our Bad Habit’-contactpunten en check onze route naar rookvrij succes in samenwerking met Nicotinell.

*: Stead LF, Perera R, Bullen C, Mant D, Hartmann-Boyce J, Cahill K, Lancaster T, Nicotine replacement therapy for smoking cessation. Cochrane Database of Systematic Reviews 2012, Issue 11.

Nicotinell (nicotine) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken wanneer u jonger dan 18 jaar of niet-roker bent. Bij hartproblemen, vraag advies aan uw huisarts. Nicotinell pleister niet gebruiken wanneer u occasionele roker bent. Novartis Consumer Health BV. a GSK Consumer Healthcare company P3NL 151 114 / KOAG 112-1015-1478